'Mensen maken zichzelf ziek' 

Workshops voor bedrijven waarbij fitheid & vitaliteit op Nr 1 staat. Een levensveranderende ervaring voor preventie van fysieke en/of mentale klachten en beperk je ziekteverzuim.

Neem contact op


Zoek jij een inspirerende spreker voor jouw bedrijf of event?

Wij spreken over hoe mensen zichzelf ziek maken en hoe je chronische fysieke en/of mentale (pijn)klachten kunt voorkomen of genezen. Wil jij een gezonde levensstijl voor jou of jouw personeel? Tijdens onze workshops geven we veel informatie en voorbeelden waar we ons allemaal in herkennen. Zie het als de perfecte onderbreking of afsluiting van inhoudelijke, soms lange programma’s waarbij veel geluisterd moet worden. Wij geven de groep nieuwe energie met levendige (persoonlijke) voorbeelden, slimme tips en praktische handvatten.

Kies verschillende unieke workshops!

Ontdek in deze unieke workshops wat jij of je bedrijf kunt doen ter preventie en genezing van fysieke en/of mentale klachten!

DoelgerichtVoor iedereen geschikt en makkelijk toepasbaar

Wetenschap

Een bewezen methode en op een 100% natuurlijke manier

Geen concrete handvatten

Je mist nog de kennis die je kunt toepassen om pijnvrij te blijven of worden

Maikel Korbmacher, Oprichter van Fysiotherapie4all en de Pijn Reset Community

Mijn verhaal...

Mijn naam is Maikel Korbmacher en ik heb de afgelopen 14 jaar veel patiënten behandeld met chronische (pijn)klachten. Hierover heb ik ook veel boeken gelezen en trainingen gevolgd. Nadat ik zelf een heftige chronische (pijn)aandoening en mentale klachten kreeg, heb ik mezelf behandeld middels een methode die we in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Hiermee heb ik mijn eigen (pijn)klachten helemaal onder controle gekregen.

Sinds maart 2017 heb ik dunne vezel neuropathie (een pijnlijke spierziekte). Elke dag lag ik op bed en kon ik niet ver meer lopen en was zwaar depressief. Mijn pijnscore zat op een 6 op een schaal 1-10, waarbij 10 ondraaglijke pijn is. In die periode zag ik het niet meer zitten en was bang dat ik mijn dochter niet mee kon opvoeden.

Na jaren verschillende dingen te hebben getest (ook met vallen en opstaan), heb ik samen met Timo Arts deze methode ontwikkeld. De Pijn Reset Community heeft mij en vele anderen geholpen om klachtenvrij te worden. Tijdens de gastspreker sessie vertel ik meer over hoe ons menselijk lichaam werkt en hoe je dit kunt beïnvloeden om chronische fysieke en mentale (pijn)klachten te voorkomen en te genezen. 

Ik wil meer informatie


'Inmiddels heb ik de grootste community van Nederland voor chronische klachten'

14.000+ facebook volgers

Wekelijkse tips en tricks om jouw lichaam te helen

10.000+ youtube abonnees

Duidelijke uitleg video's om mensen bewust te maken

187.000+ ebook downloads

Ontdek in het ebook mijn hele verhaal en laat je overtuigen

Waarom mensen zichzelf ziek maken?

De bovenstaande titel klinkt misschien een beetje hard en misschien wekt dit wel negatieve emoties bij mensen op. Je maakt jezelf natuurlijk niet express, maar het komt door de maatschappij en hoe wij hier in functioneren. Uiteindelijk ligt de oplossing altijd bij jezelf!

STRESS is heel complex. De meeste mensen met fysieke en/of mentale klachten hebben meestel een heftige geschiedenis meegemaakt. Wij noemen dit ook wel jouw ’Tijdlijn’. Wanneer je eerlijk naar jezelf gaat kijken kun je in veel gevallen wel verklaren waarom je klachten hebt gekregen. Denk hier eens over na…🤔


De meeste voorkomende oorzaken van chronische pijn, ziektes of mentale klachten zijn:

1. (Jeugd)trauma’s: denk hierbij aan overlijden, gepest zijn, misbruik, alcoholverslaving, niet gezien zijn door ouders.

2. Persoonskenmerken: door wat we meemaken ontstaan er meestal persoonskenmerken zoals: perfectionisme, zorgzaamheid, pleasegedrag en controledrang.

3. (Onderdrukte) emoties: wij mensen willen liever niet voelen en onderdrukken emoties, zoals: boosheid, woede, verdriet, wanhoop waardoor we fysiologische verstoringen krijgen.

4. Externe factoren: dit zijn de hedendaagse stressoren,  zoals: deadline, relationele problemen, je kinderen, werk, geldzorgen, etc. 

"Ik wil je op een toegankelijke manier kennis maken met het zelfherstellende vermogen van jouw lichaam en op een 100% natuurlijke manier."

Duidelijke uitleg

Mensen moeten begrijpen waar klachten vandaan komen. 'Knowledge = key!'

Als je begrijpt waarom je iets moet doen, kan iedereen het makkelijk toepassen in zijn eigen leven. 

Toegankelijk

Iedereen moet op een makkelijke en toegankelijke manier kennis kunnen maken en de voordelen ervaren.
Met kennis en een juiste mind-set kunnen er wonderen gebeuren. 

Geschikt voor iedereen

De gastspreker sessie is geschikt voor gezonde mensen die meer uit het leven willen halen. Maar ook mensen met een 'rugzakje' die al veel hebben meegemaakt qua ziekte of pijn.

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! De cursus 'Stap voor stap in balans' is geboren! Een cursus voor beginners en (licht) gevorderden waarin ik jou alle basishoudingen en yogatechnieken leer. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo aanleren en nog belangrijker... je kunt het integreren in je leven en er een dagelijkse gewoonte van maken!

Dus... wil jij beginnen met Yoga maar weet je niet precies hoe? Stap voor stap in balans helpt je hiermee!

Inmiddels hebben we 350+ gelukkige en stress en pijnvrije cursisten, zoals hen:

Ik heb nog nooit zo naar pijn gekeken. Dit kan iedereen helpen’

Wilma

Echt een eye-opener en zeker de moeite waard.

Joyce

Ik had sinds 2015 pijnklachten over heel haar lichaam. Wat ben ik blij.'

Marie-Louise

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen en blijven doen.

Waarom dit voor jouw of anderen gaat helpen!

Steeds meer mensen hebben stress, zitten slechter in hun vel, ervaren forse prestatiedruk of hebben financiële zorgen. Het gevolg hiervan is het ontstaan van fysieke en/of mentale (pijn)klachten.

Deze mensen hebben direct hulp nodig, maar er is vrijwel nergens plek of er zijn lange wachttijden, waardoor de problemen alleen maar groter worden. Er wordt vaak geen aandacht besteed aan onderliggende oorzaken, waardoor de nadruk ligt op symptoombestrijding....

Wij ontwikkelde een nieuwe, allesomvattende methode (Pijn Reset Community) waarbij alle aspecten doorlopen worden om het lichaam op een 100% natuurlijke manier te kunnen laten herstellen.

Recente onderzoeken laten zien dat ons lichaam tot veel meer in staat is dan dat voorheen werd gedacht mits er aan de juiste ‘knoppen’ wordt gedraaid.

Tijdens de gastspreker sessie ga ik laten zien hoe dit werkt en hoe jij dit kunt toepassen in jouw eigen leven.


Al deze stressoren worden 'geconditioneerd' in ons brein. Hierdoor ontstaat er continu een interne spanning in ons lichaam wat zorgt voor een verhoogde 'fight-flight' reactie, onderdrukken van ons immuunsysteem en een verstoring van ons autonome zenuwstelsel. Het gevolg hiervan is:

  • Zuurstoftekort in spieren, pezen & zenuwsen
  • (Chronische) ontstekingen
  • Vermoeidheid en geen energie
  • Fysieke - en mentale klachten


Wil jij en misschien jouw personeel, collega's, je bedrijf of familie en vrienden een Life changing event meemaken?

Dit helpt je een evenwicht bereiken tussen het

lichaam en de geest, zodat jij innerlijke rust kunt ervaren.

Nieuwsgierig? Neem contact met me op! 

1 op 1 sessie!

Leuk als we elkaar direct even kunnen spreken 😁

Direct meer informatie

Bel even als je meer informatie wilt. We staan direct voor je klaar 

Twijfel je nog? (ondanks al deze overtuigende teksten)

Leer mij kennen en download gratis het 1e hoofdstuk van mijn boek. Hierin deel ik mijn persoonlijk verhaal. Ontdek wat ik heb gedaan om mijn lichaam op een 100% natuurlijk manier te helen!  

Bel me dan daarna maar 😉.