Mogen wij jou helpen van je chronische (pijn)klachten af te komen? 

Wij hebben de totaaloplossing ontwikkeld die jou dichter bij een klachtenvrij leven brengt!

Mijn naam is Maikel Korbmacher en sinds 2017 ben ik gediagnosticeerd met Dunne Vezel Neuropathie (pijnlijke spierziekte). Dankzij mijn achtergrond als fysiotherapeut (+-16 jaar) en mijn eigen ervaring met chronische pijn heb ik samen met Timo Arts een unieke methode ontwikkeld die mij en vele duizenden heeft geholpen om klachtenvrij te worden. Zonder (grote) terugval.

Deze methode werkt veel beter dan complexe behandeltrajecten, operaties of dure medicatie met veel nadelige bijwerkingen. Het geheim van deze methode? We pakken de ECHTE onderliggende oorzaak aan en draaien aan de juiste knoppen door te kijken naar de wetenschap en de natuur.

✅ Herstel op een 100% natuurlijke manier, volledig zonder medicatie of ineffectieve behandelingen; 

✅ Geen 'Quick fix' maar een methode die de wortels van het probleem aanpakt; 

✅ Een revolutionaire methode die voor alle fysieke en/of mentale klachten werkt, hiermee is alles op te lossen! 

Zet de stap naar een klachtenvrij leven met de Pijn Reset Community.

Ja, ik wil een klachtenvrij leven

2.200+ personen met succes behandeld

+ 16 jaar

Ervaring in het oplossen van (chronische) klachten

13.000+

Het boek: "De oplossing voor pijn" verkocht 

2200+

Personen geholpen pijnvrij te worden met deze methode 

100%

Op een natuurlijke manier, zonder gebruik van medicatie

"Hoi, in deze video leg ik uit waarom dit programma voor jou een succes gaat worden''

De oorzaak van het probleem zit bij jou zelf...

Wij maken onszelf letterlijk ziek. Dit doe je natuurlijk niet expres, maar het komt door de maatschappij en hoe wij hierin functioneren. Uiteindelijk ligt de oplossing altijd bij jezelf!

STRESS is heel complex. De meeste mensen met fysieke en/of mentale klachten hebben meestal een heftige geschiedenis meegemaakt. Wij noemen dit ook wel jouw ’Tijdlijn. Denk bijvoorbeeld aan...

1. (Jeugd)trauma’s: denk hierbij aan overlijden, gepest zijn, misbruik, alcoholverslaving, niet gezien zijn door ouders.

2. Persoonskenmerken: door wat we meemaken ontstaan er meestal persoonskenmerken zoals: perfectionisme, zorgzaamheid, pleasegedrag en controledrang.

3. (Onderdrukte) emoties: wij mensen willen liever niet voelen en onderdrukken emoties, zoals: boosheid, woede, verdriet, wanhoop waardoor we fysiologische verstoringen krijgen.

4. Externe factoren: dit zijn de hedendaagse stressoren,  zoals: deadline, relationele problemen, je kinderen, werk, geldzorgen, etc. 


Wanneer je eerlijk naar jezelf gaat kijken, kun je in veel gevallen wel verklaren waarom je klachten hebt gekregen. Denk hier eens over na…🤔

Steeds meer mensen hebben stress, zitten slechter in hun vel, ervaren forse prestatiedruk of hebben financiële zorgen. Ons stress-systeem raakt verstoord, waardoor we continu 'aan' staan. Het gevolg is een overprikkeld brein en zenuwstelsel, wat zich uit in fysieke en/of mentale (pijn)klachten.

Deze mensen hebben direct en de juiste hulp nodig, maar er is vrijwel nergens plek of er zijn lange wachttijden, waardoor de problemen alleen maar groter worden. Er wordt vaak geen aandacht besteed aan onderliggende oorzaken, waardoor de nadruk ligt op symptoombestrijding...

"Het maakt  niet uit wat voor klachten je hebt, alles is op te lossen!"

"Mijn MS is verbeterd, ik squat zelfs op één been en slik geen medicatie meer!"

Margot

"Ik had 30 jaar rugpijn met uitstraling in mijn benen, door deze methode ben ik weer pijnvrij!"

Arie

"Ik had 6 jaar heup-bilklachten en kon niet lang lopen. Ik heb mijn leven weer terug en ben gelukkig!

Thomas

Mijn weg naar herstel… "Ik wil kunnen genieten van mijn gezin en leven", zei ik tegen mijzelf en mijn familie.

Ook ik maakte mezelf ziek. Na een lang traject en meerdere bezoeken bij specialisten werd in maart 2017 Dunne Vezel Neuropathie (DVN) bij mij gediagnostiseerd. In april kregen wij een dochter, Dani. Rond die tijd lag ik elke dag op bed en kon ik niet ver lopen door de immense pijn. Het enige wat specialisten tegen mij zeiden was: "Leer er maar mee leven, het wordt nooit meer beter".  

Met een ondraaglijke pijn, slecht bericht en het niet kunnen genieten van mijn gezin raakte ik zwaar depressief. Ik was bang dat ik mijn dochter niet mee kon opvoeden en zag het leven niet meer zitten. 


Maar opgeven deed ik niet. Er moest een oplossing zijn! Als fysiotherapeut ben ik al heel mijn leven geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Ik had al zo veel mensen geholpen met hun pijnklachten waardoor ik dacht:

Als ik het bij hen kan, kan ik het ook bij mijzelf. Zo begon mijn eigen verhaal...

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de wetenschap, vele boeken gelezen en opleidingen gevolgd van wetenschappers en de beste specialisten over de hele wereld. Met vallen en opstaan ging het beter. Uiteindelijk is het gelukt om mijn chronische (pijn)klachten helemaal onder controle te krijgen.

Hoe?  

Samen met mijn compagnon Timo Arts heb ik een unieke methode ontwikkelt om elke pijnklacht, maar ook lichamelijke en mentale aandoeningen op te lossen. Sinds 2020 hebben wij met deze methode meer dan 2.200 mensen geholpen. 


Wil jij jouw chronische (pijn)klachten verminderen of zelfs helemaal oplossen, zodat jij je leven weer terug kunt krijgen? Wij helpen jou daarbij! Met onze revolutionaire Pijn Reset Community (PRC-methode) kunnen we stap-voor-stap jouw klachten verminderen.

Ja, ik wil een klachtenvrij leven

2.200+ personen gingen jou voor

Zo helpen wij voor altijd jouw pijnklacht onder controle te krijgen:

Aanpakken van de bron van de klacht

Alles is op te lossen, net als bij mij. Het werkt voor iedere (pijn)klacht. Wij pakken de bron van de pijn aan. Geen symptoombestrijding, maar oplossen. Dat doen we via het zes-domeinen model. We draaien aan de juiste ‘knopjes’. Zodat jouw lichaam in balans komt. Jij krijgt de controle over jouw pijn. Het resultaat: herstel, meer energie en klachtenvrij

Duidelijk (A-Z)-stappenplan

Je wordt stap-voor-stap meegenomen in ons proces middels informatieve video’s, artikelen, (kleine) opdrachten, tips en tricks. Alles is gebaseerd op een combinatie van eigen ervaringen, wetenschappelijke onderzoeken en richtlijnen. Een gezonde balans van wetenschap en gezond verstand.

Pijnoplossing voor NU en altijd

Bang dat het lang duurt voordat jouw pijn weg is? Geen zorgen. Op korte termijn kun jij jouw pijn verlichten of verhelpen. Een simpele oplossing of quick-fix bestaat niet. De oorzaak zit bij jezelf en alleen daar kun je iets veranderen. Aan het herstelproces dien je continu te blijven werken en wij zorgen voor die 'stok achter de deur'.

Persoonlijke begeleiding en 24/7 contact

Wij pakken jou bij de hand. Je hebt 1-op-1 contact met onze pijn experts. Als het even tegenzit of als je gewoon vragen hebt kun jij fysiek, online (Videobellen/WhatsApp), telefonisch of via vraag-en-antwoord sessies contact opnemen. Wij willen dat jij klachtenvrij wordt en blijft!

Live sessies van coaches & experts

Maandelijks nieuwe live webinars van gezondheidsexperts die verdiepende informatie, tips en adviezen geven over één domein van het zes-domeinen model. Zij begeleiden jou persoonlijk naar een klachtenvrij, gezonder en gelukkiger leven.

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie 

Wij staan 100% achter ons programma en weten dat dit bij IEDERE klacht werkt. Bij 99% van de (chronische) klachten worden de klachten minder of gaan zelfs helemaal weg. Wanneer jij openstaat voor ons programma geven wij jou de garantie dat jij je geld terug krijgt als het niet werkt.


Nog een paar reacties van de 2.200+ andere personen die je voor gingen.

"Marie-Louise had sinds 2015 pijnklachten over heel haar lichaam en is middels deze methode pijnvrij. Wat ben ik blij."

Marie-Louise

"Brigitta heeft haar fibromyalgie helemaal opgelost middels deze methode. Ik ben erg dankbaar."

Brigitta

"Na 40 jaar rugklachten (artrose, stenose) ben ik helemaal van mijn  klachten afgekomen."

Pierre

Dit is waarom andere reguliere methodes voor jou niet helpen…

  Vaak kijken specialisten alleen binnen hun eigen kaders en lokaal waar het probleem zich bevindt. Er wordt niet gekeken naar de onderliggende oorzaak of betrokken interne en externe factoren. Hierdoor mis je de ‘wortels’ van het probleem en daarmee los je jouw klachten dan ook NOOIT op.
   

  Te veel focus wordt nog altijd gelegd op intensieve (oude) onderzoeken en  behandelmethodes, (pijn)medicatie of injecties waardoor symptomen worden overschaduwd. Klachten worden hiermee juist in stand gehouden.  

  Op een gegeven moment zeggen de specialisten: “Je moet er mee leren leven en het wordt nooit meer beter”. 

  Maar men weet te weinig over het geheel: over pijn, het lichaam, het brein en het herstellend vermogen van ons lichaam. Wij maken onszelf letterlijk ziek. Niet expres, maar dat komt door de maatschappij en hoe wij functioneren.  

  De oplossing voor jouw (pijn)klachten is te vinden in het optimaliseren van het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam. Jouw lichaam is ALTIJD in staat zichzelf te herstellen.  

  Wanneer jij aan de juiste ‘knopjes’ draait, kom je in balans en sta je in jouw Set-Point. 

De voordelen van het zes-domeinen model binnen de Pijn Reset Methode

De knopjes waar we aan draaien kunnen we verdelen in zes-domeinen. Dit zijn de zes domeinen of stressoren die jouw lichaam uit balans (Set-Point) kunnen halen.  

 

Al deze stressoren worden 'geconditioneerd' in ons brein. Hierdoor ontstaat er continu een interne spanning in ons lichaam wat zorgt voor een verhoogde 'fight-flight' reactie, onderdrukken van ons immuunsysteem en een verstoring van ons autonome zenuwstelsel. 

 

Het gevolg?  

 • Overprikkeld brein & zenuwstelsel

 • Slaapproblemen & verstoorde ademhaling

 • Zuurstoftekort in spieren, pezen & zenuwen 

 • (Chronische) ontstekingen

 • Vermoeidheid en geen energie 

 • Fysieke – en mentale klachten

 
Sta je niet in jouw Set-Point? Dan krijgt jouw lichaam niet de kans om te herstellen en worden we zieker of krijg je last van steeds meer fysieke en/of mentale klachten.  

Een ‘Quick Fix’ methode voor jouw chronische (pijn)klachten bestaat simpelweg niet. Medicatie geeft een vertekend beeld en hebben veel bijwerkingen. 

 
Voor dat laatste zou ik niet kiezen. 

 

Maar goed, het is en blijft jouw keuze. Als je blijft doen wat je al deed weet je dat het nooit gaat veranderen. 

 

Dus wij bieden met onze unieke Pijn Reset Community (PRC-methode) een kans om jouw klachten voor eens en altijd te verlichten of verhelpen: 

 

✅ Online stap-voor-stap proces om jouw fysieke en/of mentale klachten bij de bron aan te pakken; 

✅ Een traject waar je in jouw tempo doorheen kan lopen; 

✅ 1 jaar persoonlijke begeleiding, individueel contact met eventueel dagelijkse (24/7) ondersteuning (nazorg) 

✅ Unieke live sessies met coaches en experts om je blijvend van jouw klachten af te helpen 

 

Maar let op: 

🚫 De Pijn Reset Community (PRC-methode) is geen toverprogramma, jij moet er zelf wel wat voor doen om van je pijn af te komen. 

🚫 Het programma is online (video’s en artikelen lezen) met persoonlijke begeleiding via telefoon, WhatsApp of videobellen. Misschien past dat niet bij jou. Fysiek een afspraak op locatie kan uiteraard wel in overleg.

Ik weet genoeg en ik ga ervoor!

Je hebt niets te verliezen, met onze niet goed geld teruggarantie.

Welke keuze maak jij?

Ga je opnieuw een traject starten om vervolgens naar vele onderzoeken te horen dat je er maar mee moet leren leven of medicatie moet nemen die: 

 1. Niet de oplossing zijn voor jouw probleem 

 1. Vervelende bijwerkingen hebben die je levenskwaliteit verminderen 

 
Ik kan mij voorstellen dat je de afgelopen jaren meerdere dingen hebt geprobeerd en sceptisch bent voor nieuwe trajecten. Nu je dit leest bedenk je: Werkt het wel echt voor mij? 

 
JA!  

 
Jij kent jouw eigen lichaam beter dan wie dan ook. Maar toch lukt het niet om grip te krijgen op je klachten, omdat je niet aan de juiste knoop draait door een gebrek aan kennis. In de huidige westerse wereld kijkt men voornamelijk alleen naar de klacht, maar dat is geen oplossing. Deze zit bij jouzelf!

 

Precies hetzelfde had ik in 2017. Toch lukte het mij mijn chronische aandoening, pijnklachten en mentale problemen onder controle te brengen. Waarom? De juiste kennis zorgde ervoor dat ik bewustzijn creëerde, het gaf mij meer inzicht waardoor ik mijzelf en mijn leven kon aanpassen. 

 

Sindsdien heb ik meer dan duizend personen mogen helpen om van hun (chronische) klachten af te komen. Ook zij hebben deze gedachten gehad, maar de stap genomen om er zelf wat aan te willen veranderen.  

 

Sluit je aan bij meer dan 2.200+ personen die je inmiddels zijn voorgegaan. Want zij hebben nu hun leven terug en worden niet geleid door pijn. Dat wil jij toch ook? 

 

Het enige wat je moet doen is meedoen en open staan voor onze methode. Uiteindelijk kies jij ook voor jouw eigen leven neem ik aan? 

Ja, ik wil een leven zonder pijn 

Want ik wil nog volledig kunnen genieten van het leven

Jij krijgt een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

“Geloof mij, je zult versteld staan van het resultaat dat jij na de eerste weken van ons programma zal behalen. Wij zijn zo overtuigd van onze methode dat wij met jou durven af te spreken dat als je geen resultaat hebt met de Pijn Reset Community (PRC-methode) wij jouw geld direct terugstorten.” 

"Zo’n 8 jaar geleden kreeg ik een zwaar auto-ongeluk met alle gevolgen van dien. Vorig jaar kreeg ik de diagnose “dunne vezel neuropathie”, een erg pijnlijke zenuwaandoening die in eerste instantie mijn leven op z’n kop zette. Ik leerde Maikel kennen en hij gaf mij handvaten en tools hoe om te gaan op mentaal en fysiek vlak met mijn pijnlijke ongemakken. Ik kreeg dankzij hem, zijn boek en de “Pijn Reset Community” mijn leven weer op de rails en kan weer volledig genieten van mijn leven zoals dat ook voorheen was. Het is voor iedereen en elke leeftijd een makkelijk te volgen stappenplan. Deze methode is geschikt voor Iedereen die met fysieke- en/of mentale klachten rondloopt en zich geen raad meer weet hoe hier mee om te gaan. Veel plezier met de cursus!"

Groetjes Rogier

Start vandaag nog voor een klachtenvrij leven!

 • Een blijvende totaaloplossing voor jouw (chronische) (pijn)klachten 
 • Stap-voor-stap aan jou herstel werken middels video's, opdrachten & challenges
 • 24/7 vragen stellen op ons platform
 • Digitale vraag & antwoord sessies met onze experts 
 • Online in jouw eigen tempo te volgen waar en wanneer je wil
 • Alle video’s kun je meerdere keren bekijken en herhalen Via de PC, laptop, mobiel (smartphone) of tablet te volgen 
 • 1 jaar toegang tot de gehele cursus

Extra ondersteuning nodig?

 • Levenslang toegang tot de gehele cursus
 • Live sessies met experts en coaches op verschillende domeinen 
 • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach met dagelijkse 24/7 ondersteuning 
 • Maandelijkse Gastexpertsessies
 • + /- 10 uur 1-op-1 coaching
 • Gespreid betalen ook mogelijk
Racket Pijn Reset Methode

Gelijk all in gaan?

 • Gratis deelname live evenementen op locatie (4x per jaar)
 • 1 jaar onbeperkt 1-op-1 coaching digitaal of op locatie
 • 24/7 een stok achter de deur via telefoon of WhatsApp
 • Gespreid betalen ook mogelijkOvertuigd of heb je vragen?

Maak dan gratis een vrijblijvend adviesgesprek

50%
Plan adviesgesprek
Your information is safe with us

Veel gestelde over de Pijn Reset Community

Bij welke (pijn)klachten is de Pijn Reset Community effectief?

Of je nu (chronische) pijn hebt door een operatie, reuma, fibromyalgie, artrose, hernia, whiplash, spierziekte of een ongeval. Verbetering of de oplossing is eigenlijk voor iedereen hetzelfde.

Is het programma ook effectief bij mentale klachten (Depressie, Burn-out, Overspannen)?

Ja zeker! Het is een 'body en mind' reset programma. Ons brein behoort ook tot ons lichaam. Lichaam en geest kun je nooit lost van elkaar zien. Dus ben jij overspannen, heb je een burn-out of depressie? Vaak gaat dit ook gepaard met (pijn)klachten in je nek, hoofd, schouder, rug, billen of benen.

Werkt het programma bij alle soorten pijnklachten?

In ongeveer 99% van de klachten wordt de pijn minder of in het beste geval helemaal weg. Wanneer mensen open staan voor mijn methoden ga je simpelweg altijd winst behalen. Ik geef mensen zelfs de garantie dat als de Pijn Reset Community helemaal niks doet je het geld terug krijgt.

Kun je meedoen als je medicatie gebruikt?

Ja, je kunt gewoon meedoen. Wel hebben medicijnen altijd een invloed op het uiteindelijk resultaat. Daarom raad ik je aan om gewoon hetzelfde te blijven doen dan dat je al deed. Ik mag geen adviezen geven m.b.t het gebruik van medicatie. Wel zijn alle adviezen die ik geef op natuurlijke basis. Overleg wel altijd even met je specialist, omdat jij zelf altijd verantwoordelijk blijft voor jouw klachten.

Kan je de Pijn Reset Community vanuit huis volgen?

Ja, het is een online programma die je in je eigen tijd en eigen tempo thuis kunt volgen. Het maakt niet uit waar en wanneer je start. Het is een proces en kan 6 maanden duren, maar als jij er langer de tijd voor nodig hebt is dat ook geen probleem. Als je maar de volgorde blijft volgen die ik je aangeef.

Mijn specialist zegt dat ik er mee moet leren leven!

Inderdaad hoor ik dit vaker terug. Artsen of specialisten kijken voornamelijk alleen maar binnen hun eigen domein en werken voornamelijk met medicijnen. De Pijn Reset Community zorgt voor een brede visie (body en mind) en een aanpak die gericht is op het natuurlijk herstel van je lichaam.

Is het programma wetenschappelijk onderbouwd?

Ja en nee. Wij baseren de Pijn Reset Community op eigen ervaringen, wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen. We zijn altijd op zoek naar een gezonde balans tussen wetenschap en common sense (‘logisch verstand’). Het programma heeft voor een deel een holistische benadering.

Heb ik een niet goed, geld terug garantie?

Ja, als je geen resultaat hebt met de Pijn Reset Community dan storten we het geld direct terug. Je kunt dus zonder risico de methode 31 dagen uitproberen. Kun je meteen kijken of het bij jou past.

Plan hieronder jouw gratis Pijnvrij intakegesprek!

Wijn gaan jou helpen 💪

Niet tevreden met de cursus? Dan krijg je jouw geld binnen 14 dagen gewoon terug!