Supplementen

Hier vind je een overzicht van de beste supplementen die jouw pijnklachten kunnen verminderen 

Er zijn zoveel verschillende supplementen op de markt. Maar waar begin je en welke supplementen zijn nu goed voor jou en jouw pijnklachten tegen te gaan? Ieder mens is anders en daarmee de behoefte en ondersteuning qua supplementen ook. Wij kijken daarom graag met je mee, zodat jij de juiste keuzes kunt maken om je lichaam te ondersteunen waar nodig.

Gratis advies? Stel direct je vraag via WhatsApp de knop

Waarom supplementen?

“Waarom supplementen? Je bent toch een voorstander van de kracht van voeding?”
Dit soort reacties hoor ik wel eens wanneer ik iets uitleg over supplementen. Als er iemand is die dagelijks bezig is met de kracht van eerlijk, onbewerkt, gevarieerd voedsel is, dan ben ik het wel. Als je tekorten wilt voorkomen en daarmee je gezondheid wilt optimaliseren, zijn écht voedsel, een gezonde leefomgeving, beweging en ontspanning dé pijlers. Toch zie ik ook dat supplementen een snelle en positieve wending kunnen geven aan iemands gezondheid. Althans, goede en hoogwaardige supplementen. Ik stel hoge eisen aan een supplement. De supplementen hieronder zijn allemaal goede en hoogwaardige supplementen.

En waarom nog meer?
We leven in een bijzondere stressvolle tijd. Velen zijn naast vader/moeder, ook; werkende, liefdevolle partner en gezellige vriend/vriendin. Te veel dingen in te weinig tijdsbestek. Stress rooft vele vitamines en mineralen. Dus in deze tijd, met onze hoeveelheid stress is het aan te raden om extra ondersteuning te bieden met supplementen.

Maar er zijn meer redenen waarom wij voorstander zijn van voedingssupplementen. Allereerst omdat...

...het simpelweg niet altijd lukt om met voeding je lichaam in balans te brengen. Een voorbeeld; je moet 4 – 6 keer per week vis eten wil je een goede vetzuurbalans creëren.

...we bepaalde vitamines en mineralen niet gemakkelijk zelf aan maken en hebben we dus massaal tekorten daarin.

...onze voedingsbodem behoorlijk uitgeput is. Onze voeding bevat minder vitamines en mineralen dan een aantal jaren geleden.

...groente en fruit worden tegenwoordig massaal bespoten met chemicaliën en groeit onderhevig aan kunstlicht waardoor de kwaliteit hard achteruit gaat. 

Dit is de reden dat ik af en toe ‘bij slik’. Afhankelijk van de periode (winters vitamine D) en de omgevingsfactoren die spelen (stress, weerstand etc). Mijn favoriete basissupplementen, die ik elke dag neem, zijn:

1. Visolie - Eqology
2. Vitamine D3/K2 (DK mulsion / Eqology)

3. Magnesium - Beyuna

4. Vitamine C- Beyuna

Bekijk ons aanbod

Suppletie Advieslijn


Aanbod - Eqology

Omega 3 + K2 & D3

Energy booster

Aanbod - Beyuna

FLX - ontstekingen

€ 40,-
€ 19,95,-

Telefonisch Suppletie advies!

Wil jij advies over hoe jij jouw voeding kunt aanvullen met supplementen? Als je gebruik maakt van de supplementen advieslijn dan geven wij jouw een passend advies over welke supplementen jij het beste kunt gebruiken.