Supplementen Advieslijn

Wij helpen je met advies over supplementen, geheel gratis! 

Direct advies

Er zijn zoveel verschillende supplementen op de markt. Maar waar begin je en welke supplementen zijn nu goed voor jou en jouw chronische (pijn)klachten tegen te gaan? Ieder mens is anders en daarmee de behoefte en ondersteuning qua supplementen ook. Wij hebben zelf onderzoek gedaan en veel geëxperimenteerd met mensen. Daarom kijken wij graag met je mee, zodat jij de juiste keuzes kunt maken om je lichaam te ondersteunen waar nodig.

Waarom supplementen?

We leven in een bijzondere stressvolle tijd. Velen zijn naast vader/moeder, ook; werkende, liefdevolle partner, gezellige vriendin, vrijwilliger en dan wil je ook nog even je ‘socials’ bijhouden. Teveel dingen in te weinig tijdsbestek. Stress rooft vele vitamines en mineralen. Dus in deze tijd, met onze hoeveelheid stress is het aan te raden om extra ondersteuning te bieden met supplementen.

Maar er zijn meer redenen waarom ik een voorstander ben van voedingssupplementen.

  • Omdat het simpelweg niet altijd lukt om met voeding je lichaam in balans te brengen. Een voorbeeld; je moet 4 – 6 keer per week vis eten wil je een goede vetzuurbalans creëren. Wie lukt het tegenwoordig om 4 keer in de week een vette wilde vis te eten?
  • We kunnen bepaalde vitamines en mineralen niet gemakkelijk zelf aan maken, waardoor we dus massaal tekorten daarin hebben.
  • Onze voedingsbodem behoorlijk uitgeput. Onze voeding bevat minder vitamines en mineralen dan een aantal jaren geleden.
  • We eten meer (sterk) bewerkte voeding die arm zijn aan vitamines en mineralen.
  • Door spijsverteringsproblemen kunnen we minder goed vitamines en mineralen opnemen.

Dit maakt supplementen voor iedereen waardevol. Je zult merken dat wanneer jij belangrijke essentiële vitamines/mineralen bij gaat slikken jij je al veel beter kunt gaan voelen.

Dagelijks krijg ik zoveel vragen via de mail, Instagram en Facebook over welke supplementen iemand het beste kan nemen in een bepaalde situatie. Of bij bepaalde (chronische) klachten. Ik snap dat volkomen. Je wilt je immers weer beter gaan voelen.  Echter het is voor ons belangrijk om een gedegen advies te kunnen geven. Een advies op maat. Omdat elk mens en elk lichaam weer anders is.

Dit is wat andere mensen zeggen...

'Geen ontstekingen meer'
Ik ben na zware medicijnen middels (natuurlijke) supplementen van mijn oogontstekingen af. 
Carlo

'Slaap stukken beter' 

Op mijn zoektocht naar supplementen van hoge kwaliteit heb ik deze geprobeerd. Eindelijk iemand die het waarmaakt. Ik slaap stukken beter en voel mij energieker.

Julie

'Werkt fantastisch' 

Hele fijne producten! Ik ben er super blij mee, werkt echt fantastisch goed bij mij. Kan het iedereen aanraden!

Gerda

€ 40,-
€19,95,-

Telefonisch Suppletie advies!
Nu met gratis bloedtest

Wil jij advies over hoe jij jouw voeding kunt aanvullen met supplementen? Als je gebruik maakt van de supplementen advieslijn dan geven wij jouw een gratis bloedtest en een passend advies over welke supplementen jij het beste kunt gebruiken.