Bekijk hoe deze mensen van hun klachten zijn afgekomen 

Wij ontwikkelde de totaaloplossing die jou dichter bij een klachtenvrij leven brengt!

  • Herstel van fysieke- en/of mentale klachten op een natuurlijke manier
  • Begeleiding gedurende het gehele traject
  • Doelgericht traject op kwaliteit van leven
  • Meer energie, vitaliteit en levenslust, laat stress en onzekerheid je niet langer verlammen
  • Houd jezelf niet langer klein, stop met please-gedrag en omarm een leven vol trots, compassie en zelfliefde
  • Reken af met negatieve gevoelens zoals verdriet, eenzaamheid, stress, schaamte en depressie
  • 100% resultaat gegarandeerd 
  • Géén zware medicijnen of dure behandelingen


Pijn Reset Community

Online programma
Nu 31 dagen gratis,-

Direct toegang
Eenmalig beschikbaar, alleen nu
 
 

'Zo’n 8 jaar geleden kreeg ik een zwaar auto-ongeluk met alle gevolgen van dien. Vorig jaar kreeg ik de diagnose “dunne vezel neuropathie”, een erg pijnlijke zenuwaandoening die in eerste instantie mijn leven op z’n kop zette. Ik leerde Maikel kennen en hij gaf mij handvaten en tools hoe om te gaan om metaal en fysiek vlak met mijn pijnlijke ongemakken. Ik kreeg dankzij hem en zijn boek en de “Pijn Reset Community” mijn leven weer op de rails en kan weer volledig genieten van mijn leven zoals dat ook voorheen was. Het is voor iedereen en elke leeftijd een makkelijk te volgen stappenplan. Deze methode is geschikt voor Iedereen die met fysieke- en/of mentale klachten rondloopt en zich geen raad meer weet hoe hier mee om te gaan. Veel plezier met de cursus!'

Groet Rogier

'Ik lag twee jaar lang alleen maar op bed, ik kon bijna niet lopen en had een zware morfine verslaving'

Doordat ik deze methode zelf heb doorlopen, heb ik zowel mijn fysieke- als mijn mentale klachten onder controle en heb ik mijn leven weer terug. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan kan ik mijn hele leven blijven toepassen. 

Serge van der Kruk

Wat specialisten zeggen...

'Ik ben erg onder de indruk van hun kennis en visie op pijn. Deze methode is uniek in Nederland en ik denk dat we uiteindelijk hier niet meer om heen kunnen als we mensen met langdurige (pijn) klachten willen helpen'. 

Raoul van Gerven - Pijn specialist

'Zelf ben ik fysiotherapeut en manueel therapeut. Deze kennis en inzichten moet iedere (pijn) patiënt beheersen. Uiteindelijk kan jouw lichaam veel klachten zelf veroorzaken, maar ook 100% zelf herstellen'! 

Julie Vermeeren - Manueel therapeut

'Wat de Pijn Reset Community uitdraagt sta ik 100% achter. De trainers in mijn opleidingen geven masterclasses in deze methode. Mooi om te zien hoe ze mijn inzichten implementeren in deze training. Het is niet de vraag of je resultaat gaat behalen, maar wanneer'. 

Timo Hans - Eigenaar Physis Academy 

'Ik geef een aantal trainingen in deze PRC-methode. Wat een gaaf en mooi initiatief om de beste interventie voor het beïnvloeden van je gezondheid toe te passen in een online methode. Pas stap-voor-stap de inzichten toe en resultaat kan niet uitblijven'.  

Rob van den Eshof  - Spreker/ trainer 

Overtuigd? Meld je aan!

De resultaten van mensen in de pijnvrij podcast!

Overtuigd? Meld je aan!