fbpx

Ontdek en Ervaar Mijn Blauwdruk naar een Pijnvrij Leven in 12 Weken!

‘De investering die je leven zal veranderen’

Pijn Reset Methode – Éénmalig Korting

In 12 weken ga ik je stap-voor-stap uitleggen wat mijn blauwdruk is naar een pijnvrij lichaam. Ik ga je precies vertellen wat ik heb gedaan om pijnvrij te worden. In dit proces ga ik je online begeleiden.

Van €394,- voor  €147,-

De meest complete Pijn Reset Methode

De afgelopen 15 jaar heb ik veel patiënten behandeld met chronische pijn. Hierover heb ik ook veel boeken gelezen en trainingen gevolgd. Nadat ik zelf een heftige chronische pijnaandoening kreeg, heb ik mezelf behandeld middels een methode die ik in de afgelopen jaren heb ontwikkeld. Dit is de (chronische) Pijn Reset Methode. Hiermee heb ik mijn eigen pijnklachten effectief behandeld. 

Sinds maart 2017 heb ik dunne vezel neuropathie (een pijnlijke spierziekte) en in april kreeg ik mijn dochter Dani. Elke dag lag ik op bed en kon ik niet ver meer lopen. Mijn pijnscore zat op een 6 op een schaal 1-10, waarbij 10 ondraaglijke pijn is. In die periode zag ik het niet meer zitten en was ik bang dat ik mijn dochter niet mee kon opvoeden.
Na jaren verschillende dingen te hebben getest (ook met vallen en opstaan), heb ik uiteindelijk de methode (Pijn Reset Methode) ontwikkeld, deze methode heeft mij en vele anderen geholpen om pijnvrij te worden.

Deze methode heb ik opgedeeld in een 12 weken programma. Hierin ga ik je stap-voor-stap meenemen in mijn proces middels opdrachten, artikelen en video’s. Veranderingen doorvoeren  moet in stappen gebeuren en niet in één keer. Je moet het als een uitdaging zien om de nieuwe versie van jezelf te creëren. Ik ben inmiddels gelukkiger dan voor mijn chronische aandoening. Ik geloof dat mijn succes ook jouw succes kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw pijn. Daarom heb ik voor jou mijn ‘weg’ naar een pijnvrij leven helemaal uitgewerkt. Je hoeft me alleen maar te volgen. Makkelijk toch? ?

Ik heb veel fouten gemaakt, maar door vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik heb alle “tools en technieken” en mijn visie geïmplementeerd in één online cursus.

Die cursus is er nu… doe jij mee?

Pijnvrij reset methode Maikel

Maikel Korbmacher

Pijnspecialist & Fysiotherapeut

“Het maakt niet uit wat voor soort pijn je hebt of wat de oorzaak is van jouw pijnklachten. De oplossing is hetzelfde!”

14

Jaar ervaring

100+

    Trainingen gegeven

114.000+

Volgers

10.000+

Boeken verkocht 

Heb jij ook elke dag pijn en…

vinkje …weet je niet meer wat je ermee aan moet?

vinkje…helpt niks je meer? Terwijl je al verschillende therapieën hebt geprobeerd.

vinkje…word je er verdrietig, angstig en onzeker van (bang dat het nooit meer goed komt)?

vinkje…voel je je eenzaam, omdat anderen je niet begrijpen?

vinkje…word je zo beperkt in je dagelijks leven, dat je jezelf niet meer bent?

vinkje…zorgt je medicatie er alleen maar voor dat je achteruit gaat (veel bijwerkingen)?

vinkje…kan je de dingen niet meer doen die je echt leuk vindt?

vinkje…komen jouw klachten elke keer weer terug ondanks de dure behandelingen?

Ontvang de nieuwste Pijn Reset Methode!

Pijn Reset Methode

De beste en meest complete pijncursus die wij ooit hebben gemaakt.

Let op: om de kwaliteit en service te waarborgen bied ik 100 cursussen aan met deze korting (vol=vol)!

Wat is dan de oplossing?

Een ‘Quick fix’ methode voor (chronische) pijn bestaat simpelweg niet. Vaak zijn de onderliggende oorza(a)k(en) lang geleden begonnen en is de pijn al een hele tijd aanwezig. Uiteindelijk heeft het tijd nodig en moeten we ZELF de echte oorzaken gaan aanpakken. De oplossing is alleen te vinden in het optimaliseren van het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Jouw lichaam is ALTIJD in staat (op uitzonderingen na) om zichzelf te herstellen. Wanneer jij aan de juiste ‘knopjes’ draait dan kom je in balans en sta je in je Set-Point. Het resultaat: herstel, meer energie en pijnvrij!

Het Set-Point wordt bepaald door een aantal  factoren ofwel de 6 domeinen, namelijk: Bewegen, Ademhalen, Slaap, het Immuunsysteem, Stress en Voeding. Als deze domeinen optimaal functioneren dan zorgt dat voor een klachtenvrij en energiek leven.

6-domeinen-pijnvrij

Een greep uit de onderwerpen van de unieke online Pijnvrij Reset Methode

icons-zelfinzicht

Week 1: Zelfinzicht

Je kunt alleen pijnvrij worden als je weet hoe het systeem werkt. Zelfkennis is hierin het keywoord. Ik ga je inzicht geven en jou precies uitleggen hoet het werkt, zodat jij weet wat je moet doen om pijnvrij te worden.

Doel en pijn

Week 2: Doelen

Als je een doel wilt bereiken moet je een gericht en onderbouwd plan hebben. Wij gaan dit plan samen opstellen. Door metingen te doen, evalueren en focus te houden kunnen we het doel niet missen.

gedachten-Pijn

Week 3 - Positieve gedachten en overtuigingen

Gedachten en overtuigingen bepalen uiteindelijk jouw resultaat. Deze begrippen worden vaak enorm onderschat. Ik ga je tips en adviezen geven om met een juiste mindset te starten. 

icons-immuunsysteem

Week 4 - Het immuunsysteem

Dit systeem bepaald of je fit of juist ziek wordt. We gaan jouw immuunsysteem verbeteren zodat jouw lichaam kan herstellen. 

icons-bewegen

Week 5 - Bewegen & trainen

Dr. Moseley zegt het eigenlijk al: ‘movent is king’. Middels bewegen onderdrukken we geleidelijk het pijn systeem. 

icons-ademhaling

Week 6 - Ademhaling

Veel mensen met (chronische) pijn ademen verkeert. Door een paar simpele technieken toe te passen laat ik je beter ademen. Je slaapt beter en krijgt meer energie.

icons-slapen

Week 7 - Slapen en pijn

Slapen beïnvloedt jouw autonome zenuwstelsel en zorgt voor het stimuleren van de N. Vagus. Heel belangrijk dus om hier aan te gaan werken. 

icons-voeding

Week 8 - Voeding

Door een paar kleine aanpassingen te doen verminder je ontstekingen en verbeter je jouw immuunsysteem zodat herstel kan plaatsvinden en de pijn vanzelf minder wordt. Nee, je hoeft geen dieet te volgen. 

icons-stress

Week 9 - Stress

Stress is een breed begrip, maar ook wel een van de belangrijkste domeinen. Door stressoren weg te nemen, wordt je zenuwstelsel rustiger en zal je zien hoe eenvoudig het is om minder pijn te hebben.

icons-brein

Week 10 - Brein & pijn

Pijn ontstaat bij iedereen in het brein. Draai aan de juiste knopjes en zorg dat je het brein onder controle houdt. Emoties zijn vaak een grote boosdoener voor pijn. Op dit vlak is er altijd winst te behalen.

icons-koudetraining

Week 11 - Koudetraining

De Wim Hof methode is steeds meer in opkomst en heeft al bewezen wat koudetraining met jouw immuunsysteem en pijnklachten kan doen. We laten je precies zien welke stappen je kunt nemen. 

icons-focus

Week 12 - Focus

We gaan in deze week een samenvatting geven, zodat alles voor jou bij elkaar komt. Ik ga er voor zorgen dat jij je focus houdt op je herstel. We gaan er samen voor zorgen dat je pijnvrij blijft.  

Zo ziet de Pijn Reset Methode er uit!

Meer sprekers aan het woord in deze cursus

Wiebe Otten

Wiebe Otten

WHM instructeur

Wiebe Otten (60) leeft al bijna tien jaar met pijn – elke dag, altijd. Hij is Wim Hof instructeur en heeft al honderden mensen met pijn gecoacht. Hij zal gaan vertellen hoe hij zelf met pijn omgaat en wat zijn methode is om pijn onder controle te krijgen. Gerichte tips en oefeningen krijg je mee.    

Jos Dekker

Jos Dekker

Behandelaar triggerpoint Reset Methode

Jos heeft vele cursussen gevolgd over Dry Needling, Medical Taping, Fasciaal Distorsie Model, Mylogenics, Functional Patterns, Triggerpoints Reset Methode en het 6 domeinen model. Dit alles heeft ertoe geleid dat hij een bredere kijk heeft gekregen op (pijn)klachten en hierin een specialist is geworden. 

Kitty Wolf

Kitty Wolf

Oprichter praktijk conventia

Kitty Wolf is oprichter van Colonhydroherapie en studeerde af aan de academie voor lichamelijke opvoeding, volgde een gedegen opleiding in de Colonhydrotherapie in Amerika bij de American Institute for Natural Health en in de Neuro Accosiative Conditioning (NAC)-methode van Anthony Robbins en Health Balance.

Lotte Verhoeven

Lotte Verhoeven

Eigenaar van praktijk ALOTZ

Lotte Verhoeven – van Nisselroy heeft 17 jaar als logopedist gewerkt. Sinds 2014 is zij zich gaan richten op preventie gezondheid en Leefstijlinterventie. Als orthomoleculair therapeut ondersteund zij door middel van adviezen het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Leefstijl patronen doorbreken en veranderen op het gebied van voeding en aanvulling op voeding, beweging, bioritme en slaap, immuunversterking, positieve mindset en ontspanning. Door middel van o.a. bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek gaat zij als een detective opzoek naar de oorzaak van klachten. Daarnaast geeft zij ook leefstijladviezen om preventie te ondersteunen.

Rob Henst

Rob Henst

Mede-oprichter en slaapcoach bij Habit Talk

Dr Rob Henst is mede-oprichter en slaapcoach bij Habit Talk. Hij promoveerde aan de Universiteit van Kaapstad op het gebied van chronobiologie en slaapgezondheid. Daar richtte hij zich voornamelijk op de ontwikkeling van slaapgedragsinterventies ter bevordering van de cardiometabole gezondheid. Tijdens de cursus zal Rob de complexe wisselwerking tussen pijn en slaap uitleggen en een compleet programma voorleggen om jouw slaap duurzaam te verbetere

Maikel Korbmacher

Maikel Korbmacher

Oprichter en eigenaar van Fysiotherapie4all

Al meer dan 12 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen pijnvrij te krijgen.

Ik geloof dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw pijnklachten (op uitzonderingen na natuurlijk)
Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie. Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van PIJN in Nederland.

Ontdek hier waarom de Pijn Reset Methode zo effectief is:

vinkje Het is een duurzame oplossing voor je pijnklachten. Je krijgt tips en tools die je voor altijd helpen om pijnvrij te blijven.

vinkje De focus ligt op het oplossen van de ‘echte’ oorzaak. Dus de diepere laag die je pijn veroorzaakt.

vinkje Je bereikt op korte termijn al resultaten, maar je hebt tevens op lange termijn tools die je pijnvrij en onafhankelijk kunnen houden.

vinkje Er is geen fysieke behandeling noodzakelijk. Ik ga je de diepere technieken online uitleggen.

vinkje Dus geen dry needling, injecties, pijnstillers, triggerpointmassage of eindeloze oefeningen.

vinkje Ik sta altijd voor je klaar om je verder te helpen, dus ik geef antwoord op al je vragen (community).

Ps. Je moet wel achter mijn aanpak staan, anders kun je beter niet beginnen, want dan gaat het niet voor je werken.

Daarnaast wil ik alleen werken met positieve mensen, mensen die ervan overtuigd zijn dat er meer mogelijk is dan je zelf soms denkt. En mensen die niet alleen naar hun dokter of arts luisteren.

Wat betekent het voor jou…?

vinkje Lekker in je vel zitten en een gezond lichaam dat bruist van de energie;

vinkje Plezier hebt in het leven, zonder pijnklachten en fysieke ongemakken;

vinkje Geen concessies meer hoeft te doen (echt gelukkig zijn);

vinkje Dat je geniet van je gezin, werk en het leven;

vinkje Dat je heerlijk slaapt, uitgerust wakker wordt en zin hebt om de dag te beginnen;

vinkje De kans om ziek te worden afneemt, nu en in de toekomst.

Extra bonus t.w.v 19,95 (gratis)

Ebook & audiobook

Ebook-en-audiobook
medicatie-pijn-reset-methode

De meeste mensen hebben excuses, namelijk…

kruisje ‘Ik heb alles al geprobeerd en ben niks verbeterd’.

kruisje ‘Ik heb een chronische aandoening waardoor ik pijn heb’.

kruisje ‘Het zit bij ons in de genen’.

kruisje ‘Mijn pijn is er al meer dan 10 jaar’.

kruisje ‘De specialist zegt dat het nooit meer beter wordt’.

kruisje ‘Ik ken iemand die hetzelfde heeft als ik’.

kruisje ‘Ik kan echt niet zonder mijn medicatie’.

Word jij onderdeel van onze Pijn Reset Methode?

Nog wat resultaten…

Veel gestelde vragen:

Bij welke pijnklachten is het effectief?
Of je nu (chronische) pijn hebt door een operatie, reuma, fibromyalgie, artrose, hernia, whiplash, spierziekte of een ongeval. Verbetering of de oplossing is eigenlijk voor iedereen hetzelfde.
Maakt het uit wat de oorzaak is van mijn pijn?

Nee, dat maakt voor he volgen van het programma niks uit. We gaan met name in op het autonome zenuwstelsel, het immuunsysteem en ons brein. Via onze community ga ik individueel dieper in op de oorzaak van jouw klacht zodat ik per individu specifieke adviezen kan geven.

Werkt het programma bij alle soorten pijnklachten?
In ongeveer 99% van de klachten wordt de pijn minder of in het beste geval helemaal weg. Wanneer mensen open staan voor mijn methoden ga je simpelweg altijd winst behalen. Ik geef mensen zelfs de garantie dat als het helemaal niks doet je het geld terug krijgt.
Kun je meedoen als je medicatie gebruikt?

Ja, je kunt gewoon meedoen. Wel hebben medicijnen altijd een invloed op het uiteindelijk resultaat. Daarom raad ik je aan om gewoon hetzelfde te blijven doen dan dat je al deed. Ik mag geen adviezen geven m.b.t het gebruik van medicatie. Wel zijn alle adviezen die ik geef op natuurlijke basis. Overleg wel altijd even met je specialist, omdat jij zelf altijd verantwoordelijk blijft voor jouw klachten.

Kan ik het programma vanuit huis volgen?

Ja, het is een online programma die je in je eigen tijd en eigen tempo thuis kunt volgen. Het maakt niet uit wanneer en wanneer je start. Het is een 12 weken programma, maar als jij er langer de tijd voor nodig hebt is dat ook geen probleem. Als je maar de volgorde blijft volgen die ik je aangeef.

Mijn specialist zegt dat ik er mee moet leren leven!

Inderdaad hoor ik dit vaker terug. Artsen of specialisten kijken voornamelijk alleen maar binnen hun eigen domein en werken voornamelijk met medicijnen. De Pijn Reset Methode zorgt voor een brede visie en een aanpak die gericht is op het natuurlijk herstel van je lichaam.

Is het programma wetenschappelijk onderbouwd?

Ja en nee. Wij baseren ons programma op eigen ervaringen, wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen. We zijn altijd op zoek naar een gezonde balans tussen wetenschap en common sense (‘logisch verstand’). Het programma heeft voor een deel een holistische benadering.

Heb ik een niet goed, geld terug garantie?

Ja, als je niet tevreden bent over het programma storten we het geld direct terug. Je kunt dus zonder risico de Pijn Reset Methode van Fysiotherapie4all uitproberen. Kun je meteen kijken of het bij jou past.

Pijn Reset Methode

Doe mee met de nieuwste Pijn Reset Metode!

Fysieke cursus €1997, 

Online nu €147,-

Let op: om de kwaliteit en service te waarborgen bied ik 100 cursussen aan met deze korting (vol=vol)!

Niet tevreden met de cursus? Dan krijg je jouw geld binnen 14 dagen gewoon terug!