Wil jij van jouw (pijn)klachten af komen en heb jij hiervoor al alles geprobeerd?

Wij ontwikkelde de totaaloplossing die jou dichter bij een klachtenvrij leven brengt!

De methode voor fysieke en/of mentale klachten!

  Steeds meer mensen hebben stress, zitten slechter in hun vel, hebben prestatiedruk waardoor ze last krijgen fysieke of mentale (pijn)klachten. Deze mensen hebben direct hulp nodig, maar er is nergens plek of er zijn lange wachttijden bij hulpinstanties, waardoor de problemen alleen maar groter worden.

  In deze nieuwe, innovatieve methode (Pijn Reset Community) worden alle aspecten doorlopen voor het oplossen van chronische fysieke en/of mentale klachten.

  De focus ligt op zelfbehandeling, zelf-educatie (hands-off) en het verbeteren van de algehele gezondheid waarbij de meest huidige en best beschikbare wetenschap ten grondslag ligt.

  Recente onderzoeken laten zien dat ons lichaam tot veel meer in staat is dan dat voorheen werd gedacht, het heeft namelijk een 100% herstellend vermogen, mits er aan de juiste ‘knoppen’ wordt gedraaid.

  Met de Pijn Reset Community word jij zelf specialist over je eigen lichaam door te leren aan deze ‘knoppen’ te draaien!

  De afgelopen jaren hebben wij talloze cursussen, masterclasses, trainingen en coachingstrajecten aangeboden om mensen met (chronische) pijn verder te helpen.
  We hebben van deze losse producten één complete totaaloplossing gemaakt, waarmee wij jou helpen grip te krijgen op jouw klachten en een positiever en gelukkiger leven te lijden. 

  Door NU actie te ondernemen voorkom je dat je klachten steeds verder achteruit gaan. Wij gaan vandaag direct met je aan de slag en we stoppen pas als je klachtenvrij bent!

"Het maakt  niet uit wat voor klachten je hebt, alles is op te lossen!"

"Mijn MS is verbeterd, ik squat op een been en slik zelfs geen medicatie meer!"

Margot

"Ik had 30 jaar rugpijn met uitstraling in mijn benen, door de methode ben ik weer pijnvrij!"

Arie

"Ik had 6 jaar heup- en bilklachten en kon niet lang lopen. Ik ben weer gelukkig en heb mijn leven terug!"

Thomas

'Marie Louise had sinds 2015 pijnklachten over heel haar lichaam. Wat ben ik blij.'

Marie-Louise

'Brigitta heeft haar fibromyalgie helemaal opgelost middels deze methode. Ik ben erg dankbaar.'

Brigitta

"Na 40 jaar rugklachten (artrose, stenose) ben ik helemaal van mij  klachten af gekomen."

Pierre

Waarom alle andere fysieke methodes niet voor jou helpen!

´Ongeveer drie miljoen mensen in Nederland ervaren dagelijks (chronische) pijn. Deze gigantische groep is verantwoordelijk voor een geschat totaal van 20 miljard euro aan medische kosten per jaar. Vaak geven onderzoeken weinig duidelijkheid en behandelingen geen of geen blijvend effect. De medicatie geeft vaak een vertekend beeld en hebben daarnaast veel negatieve bijwerkingen’

Een ‘Quick fix’ methode voor (chronische) pijn bestaat simpelweg niet. Vaak zijn de onderliggende oorza(a)k(en) lang geleden begonnen en is de pijn al een hele tijd aanwezig. Uiteindelijk heeft het tijd nodig en moeten we ZELF de echte oorzaken gaan aanpakken. De oplossing is alleen te vinden in het optimaliseren van het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Jouw lichaam is ALTIJD in staat om zichzelf te herstellen. Wanneer jij aan de juiste ‘knopjes’ draait dan kom je in balans en sta je in je Set-Point. Het resultaat: herstel, meer energie en klachtenvrij!

"Je moet de ECHTE wortels van het probleem aanpakken, anders ben je alleen maar symptomen aan het bestrijden"

Waarom ervaar jij nog steeds klachten?

 1. Er wordt vaak niet gekeken naar de onderliggende oorzaak en betrokken interne en externe factoren
 1. Er wordt te veel focus gelegd op lichamelijke, intensieve behandelingen op de vermoedelijke bron van de pijn
 1. Er wordt niet gekeken naar het wonderbaarlijke, zelf herstellende vermogen van ons lichaam, laat staan dat dit gestimuleerd wordt
 1. Men kijkt te weinig naar de huidige wetenschap en blijven vaak hangen in oude, vertrouwde onderzoek- en behandelmethodes
 1. Met (pijn)medicatie of injecties worden symptomen overschaduwd, waardoor we de klachten alleen maar in stand houden
 1. Mensen zijn vaak overtuigd geraakt (geconditioneerd) door uitspraken van 'specialisten'. Zij zeggen vaak: 'je moet er mee leren leven en het wordt nooit meer beter.'
 1. Men weet zelf te weinig over pijn, over het lichaam, over het brein en het herstellend vermogen van ons lichaam
 1. Wij zoeken de oplossing vaak alleen maar in het lichaam, maar vergeten het oersterke brein en ons zenuwstelsel.

Mijn weg naar herstel...

De afgelopen 14 jaar heb ik veel patiënten behandeld met chronische (pijn)klachten. Hierover heb ik ook veel zoeken gelezen en trainingen gevolgd. Nadat ik zelf een heftige chronische (pijn)aandoening en mentale klachten kreeg, heb ik mezelf behandeld middels een methode die we in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Hiermee heb ik mijn eigen (pijn)klachten helemaal onder controle gekregen.

Sinds maart 2017 heb ik dunne vezel neuropathie (een pijnlijke spierziekte) en in april kreeg ik mijn dochter Dani. Elke dag lag ik op bed en kon ik niet ver meer lopen en was zwaar depressief. Mijn pijnscore zat op een 6 op een schaal 1-10, waarbij 10 ondraaglijke pijn is. In die periode zag ik het niet meer zitten en was bang dat ik mijn dochter niet mee kon opvoeden.

Na jaren verschillende dingen te hebben getest (ook met vallen en opstaan), heb ik samen met Timo Arts deze methode ontwikkeld, de Pijn Reset Community heeft mij en vele anderen geholpen om klachtenvrij te worden.

Timo Arts & Maikel Korbmacher

In de Pijn Reset Community word je stap-voor-stap meenemen in mijn proces middels opdrachten, artikelen en video’s. Veranderingen doorvoeren moet in stappen gebeuren en niet in één keer. Er bestaat géén Quick-fix voor chronische klachten!

Je moet het als een uitdaging zien om de nieuwe versie van jezelf te creëren. Ik ben inmiddels gelukkiger dan voor mijn chronische aandoening. Ik geloof dat mijn succes ook jouw succes kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw fysieke of mentale klachten. Daarom hebben wij voor jou mijn ‘weg’ naar een klachtenvrij leven helemaal uitgewerkt. Je hoeft ons alleen maar te volgen. Makkelijk toch?

Ik heb veel fouten gemaakt, maar door vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu ben. We hebben alle “tools en technieken” en onze visie geïmplementeerd in één makkelijk toepasbaar stappenplan.

Dit plan ligt voor je klaar… doe jij mee?

Zo’n 8 jaar geleden kreeg ik een zwaar auto-ongeluk met alle gevolgen van dien. Vorig jaar kreeg ik de diagnose “dunne vezel neuropathie”, een erg pijnlijke zenuwaandoening die in eerste instantie mijn leven op z’n kop zette. Ik leerde Maikel kennen en hij gaf mij handvaten en tools hoe om te gaan om metaal en fysiek vlak met mijn pijnlijke ongemakken. Ik kreeg dankzij hem en zijn boek “de oplossing voor pijn” mijn leven weer op de rails en kan weer volledig genieten van mijn leven zoals dat ook voorheen was. Het is een handzaam en makkelijk te lezen boek voor iedereen die met pijnklachten rondloopt en zich geen raad meer weet hoe hier mee om te gaan. Succes met deze cursus!

Groetjes Rogier

LIVE Sessies als lid van Pijn Reset Community!

Informatieve video’s & artikelen 

In de Pijn Reset Community krijg je iedere week een informatieve video (inclusief leesbare versie) van maximaal 10 minuten die jou een stuk dichter bij een pijnvrij leven brengt.

De content in de video’s bestaan uit de best beschikbare, wetenschappelijk inzichten op het gebied van chronische pijn en een gezonde leefstijl. Deze video’s geven je kennis en inzichten over jouw lichaam en brein en over hoe deze zelf te beïnvloeden.

Opdrachten, handvaten, tips en tricks voor zelfbehandeling

Wanneer we de bovenstaande kennis beheersen kunnen we aan de slag met zelfbehandeling. Bij iedere video krijg je een opdracht, handvat voor zelfbehandeling en/of tips / tricks.

Met deze opdrachten word je langzaam bewust van je lichaam en geest waardoor we stap voor stap kunnen transformeren naar herstel.

Gaat het even niet? Wij weten hoe moeilijk het soms is, omdat wij ervaring hebben met chronische pijn. Wij helpen je er doorheen, iedereen kan dit!


Vraag & Antwoord sessies Pijn Reset Experts (FAQ)

Omdat ons lichaam zo complex is en de theorie soms voor vragen zorgt geven onze pijnspecialisten en fysiotherapeuten (Maikel Korbmacher & Timo Arts) maandelijks een LIVE sessie waar casuïstiek wordt besproken en antwoorden worden gegeven op al jullie vragen.

Denk bijvoorbeeld aan vragen over jouw (pijn)klachten, vragen over de content (bijv anatomie en fysiologie) of vragen over de opdrachten en handvaten.

Wij zorgen voor een interactieve sessie waarbij jij direct verder wordt geholpen zodat je continu blijft werken aan je herstelproces. Het oplossen van jouw pijn zal een kwestie van tijd zijn!

Gezondheidexperts aan het woord (LIVE)

Een “simpele” oplossing voor (chronische) pijn bestaat helaas niet. De belangrijkste factor om pijn te verhelpen is kennis. Om deze kennis zo goed als mogelijk tot jullie te brengen nodigen wij maandelijkse een gast expert uit (LIVE) die jullie komt vertellen over chronische pijn, het zes-domeinen model en een gezonde leefstijl. 

Uitdagende challenges (LIVE coaching)

Om de uitdaging met jezelf aan te gaan richting een pijnvrij leven organiseren wij meerdere keren per jaar stimulerende challenges. Ga samen met ons, de andere deelnemers en natuurlijk met je zelf de uitdaging aan! Deze challenges zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt, vertrouwen krijgt in jouw lichaam en sterker in je schoenen komt te staan.

Je krijgt hierbij live coaching zodat je mentaal gesteund wordt en jij tijdens de activiteiten je persoonlijke vragen kunt stellen. 

Toegang tot alle live evenementen op locatie (LIVE)

Wij organiseren meerdere keren per jaar live evenementen. Deze evenementen kun je zien als losse, fysieke cursusdagen waarbij gastsprekers aan het woord komen.  

Hier kun jij als lid van de Pijn Reset Community gratis aan deelnemen. Wanneer je er niet bij kunt zijn, kun je de opnames terug zien in onze online community.

Altijd toegang tot onze digitale content

Wij weten als geen ander dat wij leven in een zeer drukke maatschappij en onze agenda’s vaak overvol zijn. Daarom geven wij jou constante toegang tot onze (online) content waardoor jij zelf jouw eigen tempo kan bepalen en zelf beslist waar wel en waar niet aan deel te nemen.

Gaat het een stapje te snel of is er iets nog onduidelijk dan heb je de mogelijkheid om een stap terug te gaan of langer in een week te blijven. Hierdoor kan je vaak ook wat gerichter vragen stellen tijdens de live sessies wat zorgt voor meer rust en een meer kans op herstel. 

Het gaat echter om jouw eigen ‘pad’ naar een pijnvrij en gelukkiger leven!

Fysieke of digitale contactmomenten met pijnexperts

Wij bieden iedere deelnemer van de Pijn Reset Community de mogelijkheid om een één op één contact moment in te plannen met één van onze Pijn Experts. Dit kan fysiek, online of telefonisch.

Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om kritisch te evalueren, te sturen en te coachen, maar kunnen wij ook fysieke (fysio)therapie indien nodig toepassen. Deze therapie moet wel een overduidelijke meerwaarde hebben op jouw herstel!

Coaches & Experts in de Pijn Reset Community

Deze experts gaan jou begeleiden naar een pijnvrij, gezonder en

gelukkiger leven

Thomas van de Boogaart

Ervaringsdeskundige in het omgaan met chronische pijn en zowel privé als zakelijk met behulp van goede gewoontes steeds op zoek naar hoe ik het vandaag nét iets beter kan doen dan gisteren.

Nanette Meertens-Guillaume

Nanette heeft de Physis Academy voltooid die haar verder laat kijken dan de mond. De mond kent vele relaties naar aandoeningen in het lijf, maar is ook het startpunt van het immuunsysteem.

Timo Hans

Mijn naam is Timo en ben de oprichter van Physis Academy. Tijdens de 6 domeinen cursus en de Jaaropleiding mag ik mijn twee grootste passies uitdragen. Geloof in jouw herstel!

Rob van den Eshof

Zijn fascinatie voor de echte ‘bedoeling’ van mensen met klachten is inspirerend! Daarnaast experimenteert Rob volop met het fenomeen ‘waardebepaling achteraf’. Ontdek zijn waardevolle visie.

Lotte Verhoeven

Is zich sinds 2014 gaan richten op preventie gezondheid en Leefstijlinterventie. Als orthomoleculair therapeut ondersteund zij door middel van adviezen het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Rob Henst

Promoveerde aan de Universiteit van Kaapstad. Daar richtte hij zich voornamelijk op de ontwikkeling van slaapgedragsinterventies ter bevordering van de cardio-metabole gezondheid. 

Wiebe Otten

Is Wim Hof instructeur, leeft zelf al bijna tien jaar met pijn en heeft al honderden mensen met pijn gecoacht. Hij zal gaan vertellen hoe hij zelf met pijn omgaat en wat zijn methodes zijn om pijn onder controle te krijgen. 

Ronald Dirkx

Is fysiotherapeut, manueeltherapeut en expert op het gebied van vitaliteit in de praktijk. Hij zal je meenemen in zijn kijk op fysiotherapie en hoe jij zelf, zonder behandeling weer grip krijgt op jouw eigen lichaam. 

Kitty Wolf

Volgde een gedegen opleiding in de Colonhydrotherapie in Amerika bij de American Institute for Natural Health en in de Neuro Accosiative Conditioning (NAC)-methode van Anthony Robbins en Health Balance.

Tamara de Keijzer

Is specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van krachtraining en hoe je bewegen effectief kunt inzetten bij (chronische) pijnklachten. 

Jos Dekker

Volgde meerdere cursussen over Dry Needling, Medical Taping, Fasciaal Distorsie Model, Mylogenics, Functional Patterns, Triggerpoints Reset Methode en het 6 domeinen model en komt hier jullie over vertellen.

Genee Smeets

Gene gelooft in robuuste gezondheid, zoals de oersterke jager-verzamelaar culturen laten zien, gecombineerd met de nieuwste medische inzichten zonder het oog te verliezen op wie we nog steeds zijn: Jager-verzamelaars.

En nog veel meer...

Overtuigd? 

Meld je aan!

Pijn Reset Community

Van Pijn Patiënt naar Pijn Expert!

Jij kent jouw eigen lichaam beter dan wie dan ook!

Zeker als het lichaam dagelijks, wekelijks of maandelijks pijnsignalen geeft. Toch lukt het niet altijd om grip te krijgen op onze pijnklachten omdat we gewoonweg niet aan de juiste ‘knoppen’ draaien door een gebrek aan kennis.

De juiste kennis beheersen zorgt dat men aan de juiste ‘knoppen’ kan draaien wat vaak resulteert in een sneller effect.

In de Pijn Reset Community wordt stapsgewijs deze kennis tot jullie gebracht zodat jullie zelf aan deze knoppen kunnen gaan draaien. Je hoeft dus geen basiskennis te hebben en hoeft niet te twijfelen over jouw fysieke beperkingen.

Het enige wat je moet doen, is meedoen!

 Kennis delen

Leer van andere pijnpatiënten wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op waar je mee bezig bent.

Succes delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld. Stap op de bagagedrager!

Samenwerken

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart, samen staan we sterk.

Overtuigd? 

Meld je aan!

Pijn Reset Academy

Vriendschap en gelijkgestemden verdubbelt vreugde en halveert smart

Leer van jezelf en van elkaar!

Als deelnemer aan de Pijn Reset Community heb jij onbeperkte toegang tot als onze online content die je kunt vinden in de community.

In onze online community kan je 24/7 vragen stellen, kennis delen, succes vieren en inspiratie op doen. Deze vragen worden binnen 24 uur beantwoord door één van onze Pijn Experts, maar kunnen ook gezien en beantwoord worden door andere deelnemers van de Pijn Reset Community.

Deelnemers aan de Pijn Reset Community hebben één punt zeker gemeen en dat is: ‘Een (pijn)klachten vrij leven willen leiden’

Zij kunnen jou helpen en jij kunt hun helpen. Samen krachten bundelen, kennis en ervaringen uitdelen zorgt voor een sneller resultaat naar een pijnvrij, gezonder en gelukkiger leven. 


Gaat deze methode jouw leven veranderen? 

Pijn Reset Academy

Wat krijg je en wat zijn de voordelen?

 • Je krijgt direct een persoonlijk account waarmee je 24/7 toegang krijgt tot onze online community
 • Je krijgt direct toegang tot alle Pijn Reset dieptecursussen en Masterclasses (waaronder; De Pijn Reset Methode t.w.v. 394,-)
 • Je krijgt het boek; ‘De oplossing voor pijn’
  (inclusief toegang tot de audio versie in de online community)
 • Deelnemers van de Pijn Reset Community / Academy hebben de mogelijkheid om 24/7 online vragen te stellen aan één van onze Pijn Experts en ervaringsdeskundige op het forum of Discort.
 • Nieuwe Masterclasses, Webinars en trainingen worden regelmatig toegevoegd. Deze zijn altijd en overal te bekijken (via computer, tablet of smartphone)


Waarde €1395,-

Informatieve video’s & artikelen (inclusief tips & tricks)

Wat krijg je en wat zijn de voordelen?

 • Wekelijkse informatieve video over (chronische) pijn, het lichaam en brein, het zes-domeinen model, een gezonde leefstijl en ons gedrag
  (150+ video’s per jaar inclusief bijbehorend digitaal leesdocument)
 • Bijpassende opdrachten, testen, handvaten en tips & trics voor actieve zelfbehandeling (volledige hands-off methode)
 • Een zeer duidelijke A-Z structuur die jou stapsgewijs naar een pijnvrij leven begeleidt (volledig opgebouwd op het 100% herstellend vermogen van het lichaam)
 • Geen dure of vervelende onderzoeken, behandelingen of medicatiegebruik
 • Garandeer jezelf minder pijn, een betere gezondheid, meer geluk en meer vrijheid! Wordt de beste versie van jezelf!

Waarde €1750,-

Vraag & Antwoord sessies Pijn Reset Experts (FAQ)

Wat krijg je en wat zijn de voordelen?

 • Maandelijkse LIVE Vraag & Antwoord sessie door Pijnspecialisten Maikel Korbmacher & Timo Arts (mogelijkheid tot het stellen van alle vragen)
 • LIVE interactie met andere deelnemers uit de Pijn Reset Community
 • Het opbouwen van sociale contacten of nieuwe netwerken
 • Mogelijkheid tot het aandragen van eigen casuïstiek tot het stellen van vragen over theoretische stof (anatomie & fysiologie) of over de inhoud en opbouw van de Pijn Reset Community 
 • Samen werken aan uitdagende ‘challenges’ en opdrachten is leuker dan alleen. Daag elkaar uit, motiveer elkaar en leer van elkaar.
 • Wij zijn jouw ‘rode draad’ en stok achter de deur zodat jij niet vastloopt


Waarde €960,-

Gezondheidexperts aan het woord (LIVE Masterclasses)

Wat krijg je en wat zijn de voordelen?

 • Maandelijkse Gezondheid Expert aan het woord (LIVE Webinar)
 • De Live Webinars sluiten aan bij het onderwerp van de informatieve  video’s en het behandelde domein van het zes-domeinen model
 • Webinars zullen ten alle tijden online terug gekeken kunnen worden
 • De coaches & pijn experts gaan jullie persoonlijk begeleiden naar een (pijn)klachtenvrij, gezonder en gelukkiger leven.


Waarde €1800,-

Uitdagende challenges

Wat krijg je en wat zijn de voordelen?

 • Maandelijkse en wekelijkse challenges die jouw pijn en vitaliteit beïnvloeden 
  • Uitdagende challenges die aansluiten bij één van de zes domeinen en de Live Webinars van onze gastsprekers. Ga samen met ons, de andere deelnemers en natuurlijk met je zelf de uitdaging aan!
  • Deze challenges zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt, vertrouwen krijgt in jouw lichaam en sterker in je schoenen komt te staan.

Waarde €437,-

Live evenementen op locatie (LIVE)

Wat krijg je en wat zijn de voordelen?

 • Toegang tot alle LIVE evenementen op locatie die jouw chronische) pijn en/of gezondheid positief kunnen beïnvloeden
 • Keuze uit meerdere workshops, trainingen en cursussen per jaar
 • Praktische handvaten & leuke ervaringen onderbouwd met de best beschikbare wetenschap 
 • Fysieke interactie met andere deelnemers Pijn Reset Community 
 • Opnames evenementen. Wij nemen alle evenementen (deels) op en plaatsen deze in onze community. Je hoeft dus niet altijd fysiek aanwezig te zijn en kunt deze ten alle tijden terug kijken

Waarde €950,-

Fysieke of digitale contactmomenten met Pijn Expert

Wat krijg je en wat zijn de voordelen?

 • Mogelijkheid tot een één op één contact moment met onze Pijn Experts
 • Fysieke behandeling indien noodzakelijk / bevorderend door fysiotherapeut
  (bijv. Dry Needling, Manuele Therapie, ShockWave therapie, Oefentherapie) 
 • Kan zowel fysiek als digitaal (telefonisch / video bel afspraak) 
 • Wanneer jij er even niet meer uitkomt en je behoefte hebt aan individuele begeleiding helpen wij jou weer op weg
 • Wanneer je het moeilijk vind om de structuur te vinden en motivatie vast te houden kan je naar één van onze fysieke locaties komen

+ Gratis opnames van álle Pijn Reset Events

De afgelopen jaren gaven wij vele workshops, seminars waarin de beste experts uit de praktijk hun inzichten deelden. Had je voor alle events sinds 2018 een kaartje gekocht? Dan was je 1.687 euro aan entree kwijt geweest. Als lid van de Pijn Reset Community ontvang je echter de opnames van alle lezingen, webinars, workshops, events die we doen!

Totale waarde €7294,-

De investering voor Pijn Reset Community is niet het bovenstaande bedrag. We hebben het beste aanbod gemaakt wat je in Nederland en België kunt vinden op het gebied van het verbeteren en oplossen van chronische (pijn)klachten. Daarnaast hebben we gekozen voor een vorm die toegankelijk is voor iedereen. Maak je er te weinig gebruik van? Of vind je de inhoud niet interessant? Dan kun je stoppen wanneer je wilt, zonder dat je daar duizenden euro’s aan hebt uitgegeven.

Probeer NU de eerste 31 dagen voor 10 euro!

Beste keuze

3 maanden voor...

97,-

Je bespaart €50,-

 • Pijn Reset Academy – t.w.v. €1395,- (Jaar toegang) 
 • Informatieve Video’s & Artikelen – t.w.v. €1750,- 
 • Pijn Reset Experts (FAQ) – t.w.v. €960,-
 • Gezondheid Experts Aan Het Woord (Live Masterclasses) – t.w.v. €1850,-
 • Uitdagende challenges - t.w.v. €439,-
 • Evenementen Op Locatie (Live) – t.w.v. €950,-
 • Intake + 3 Digitale Contactmomenten Met Expert of Ervaringsdeskundige
 • Totale waarde: €7294,-
AANMELDEN!


Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
Limited

1 maand voor...

50,-
 • Pijn Reset Academy
 • Informatieve Video’s & Artikelen
 • Vraag & Antwoord Sessies Pijn Reset Experts (FAQ)
 • Gezondheid Experts Aan Het Woord (Live Masterclasses)
 • Uitdagende challenges
 • Evenementen Op Locatie (Live)
 • Intake + 1 Digitale Contactmomenten Met Expert of Ervaringsdeskundige
 • Totale waarde: €7294,-
AANMELDEN!


Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft

‘Na jaren aan onderzoeken en talloze behandelingen heb ik eindelijk de methode gevonden die verder kijkt’

'Ik ben erg onder de indruk van hun kennis en visie op pijn. Deze methode is uniek in Nederland en ik denk dat we uiteindelijk hier niet meer om heen kunnen als we mensen met langdurige (pijn) klachten willen helpen'. 

Raoul

'Zelf ben ik fysiotherapeut en manueel therapeut. Deze kennis en inzichten moet iedere (pijn) patiënt beheersen. Uiteindelijk kan jouw lichaam veel klachten zelf veroorzaken, maar ook 100% zelf herstellen'! 

Julie

'Ik had zelf jarenlang migraine klachten. Dankzij deze methode heb ik mijn leven weer terug. Ik kan weer uitgaan met vrienden en voetballen zonder dat ik elke dag zware medicatie nodig heb. Ik heb mijn leven weer terug'. Super bedankt!

Conny

'Deze methode heeft de meeste impact op mij en mijn gehele carrière gehad. Een mooie afwisseling van theorie en praktijk. Ik zou deze methode iedereen adviseren omdat je hierdoor eigen (pijn) specialist wordt en de regie weer terug kan nemen over je leven'.

Hans

Veel gestelde over de Pijn Reset Community

Bij welke (pijn)klachten is de Pijn Reset Community effectief?

Of je nu (chronische) pijn hebt door een operatie, reuma, fibromyalgie, artrose, hernia, whiplash, spierziekte of een ongeval. Verbetering of de oplossing is eigenlijk voor iedereen hetzelfde.

Is het programma ook effectief bij mentale klachten (Depressie, Burn-out, Overspannen)?

Ja zeker! Het is een 'body en mind' reset programma. Ons brein behoort ook tot ons lichaam. Lichaam en geest kun je nooit lost van elkaar zien. Dus ben jij overspannen, heb je een burn-out of depressie? Vaak gaat dit ook gepaard met (pijn)klachten in je nek, hoofd, schouder, rug, billen of benen.

Werkt het programma bij alle soorten pijnklachten?

In ongeveer 99% van de klachten wordt de pijn minder of in het beste geval helemaal weg. Wanneer mensen open staan voor mijn methoden ga je simpelweg altijd winst behalen. Ik geef mensen zelfs de garantie dat als de Pijn Reset Community helemaal niks doet je het geld terug krijgt.

Kun je meedoen als je medicatie gebruikt?

Ja, je kunt gewoon meedoen. Wel hebben medicijnen altijd een invloed op het uiteindelijk resultaat. Daarom raad ik je aan om gewoon hetzelfde te blijven doen dan dat je al deed. Ik mag geen adviezen geven m.b.t het gebruik van medicatie. Wel zijn alle adviezen die ik geef op natuurlijke basis. Overleg wel altijd even met je specialist, omdat jij zelf altijd verantwoordelijk blijft voor jouw klachten.

Kan je de Pijn Reset Community vanuit huis volgen?

Ja, het is een online programma die je in je eigen tijd en eigen tempo thuis kunt volgen. Het maakt niet uit waar en wanneer je start. Het is een proces en kan 6 maanden duren, maar als jij er langer de tijd voor nodig hebt is dat ook geen probleem. Als je maar de volgorde blijft volgen die ik je aangeef.

Mijn specialist zegt dat ik er mee moet leren leven!

Inderdaad hoor ik dit vaker terug. Artsen of specialisten kijken voornamelijk alleen maar binnen hun eigen domein en werken voornamelijk met medicijnen. De Pijn Reset Community zorgt voor een brede visie (body en mind) en een aanpak die gericht is op het natuurlijk herstel van je lichaam.

Is het programma wetenschappelijk onderbouwd?

Ja en nee. Wij baseren de Pijn Reset Community op eigen ervaringen, wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen. We zijn altijd op zoek naar een gezonde balans tussen wetenschap en common sense (‘logisch verstand’). Het programma heeft voor een deel een holistische benadering.

Heb ik een niet goed, geld terug garantie?

Ja, als je geen resultaat hebt met de Pijn Reset Community dan storten we het geld direct terug. Je kunt dus zonder risico de methode 31 dagen uitproberen. Kun je meteen kijken of het bij jou past.

Lets Do This Together!

Overtuigd? 

Meld je aan!