fbpx

Samenwerken om jouw pijnvrij te krijgen?

We bedachten een revolutionaire formule om
iedere ander behandeling overbodig te maken…

Kom jij bij de Pijn Reset Challenge

De afgelopen jaren hebben we talloze cursussen, webinar’s, trainingen en coachingstrajecten aangeboden om mensen met (chronische) pijn te helpen. We hebben hebben één complete totaaloplossing gemaakt waarmee wij jou helpen grip te krijgen of jouw (pijn)klachten compleet je verhelpen, zodat jij weer de dingen kunt doen die jouw gelukkig maken.

Met gepaste trots presenteren wij: De Pijn Reset Challenge


Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere pijnpatient. Het maakt dus niet uit wat de oorzaak is van jouw pijn. Als je onze technieken gaat gebruiken zijn we ervan overtuigd dat jij pijnvrij kan worden.

Maikel Korbmacher & Timo arts
Ontwikkelaars Pijn Reset CLub

‘Wat een gaaf programma, dit is precies wat ik zocht’

Ik gebruik jullie content voor mij eigen patiënten. Mooi om te zien hoe mensen zelf hun regie kunnen nemen over hun pijn. Dit werkt voor alle (pijn)patiënten!

Willem Jan Sonneveld

Wat is dit een gaaf product. Er bestaat geen quick-fix om chronische pijn te behandelen. Dit is echt een totaaloplossing!

Lotte Verheijen

Ik ben zelf fysiotherapeut van beroep. De Pijn Reset Challenge is het meest compleet pijn programma wat ik tot nu toe heb gezien. Complimenten mannen!

Raoul

Mooi om te zien hoe je met dit programma 1 gehele totaaloplossing bied voor mensen met chronische pijn. Bedankt Maikel en Timo voor dit geldig programma 🙏

Julie Vermeeren

Dit is wat je krijgt als lid van Pijn Reset Challenge!

Pijn Reset Club specialisten

Pijn Reset Club+ LIVE Sessies

Leer van top experts uit de praktijk

We verwachten niet van jou als ‘pijn patiënt’ dat je jezelf naast je drukke agenda ook nog eens op eigen wilskracht om gaat scholen tot pijn expert…

Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Je wordt iedere week/maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld wordt om een stap vooruit te zetten m.b.t. jouw pijn en gezondheid.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door succesvoorbeelden, wetenschap, onze ervaringen en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. 

online-pijn-reset-club

LIVE in de Pijn Reset Challenge

Informatieve Video’s & Artikelen

In de Pijn Reset Challenge krijgt je iedere week een informatieve video van maximaal 10 minuten die jou een stuk dichter bij een pijnvrij leven brengt

Pijn Reset Challenge

Pijn Reset Experts

De oplossing voor pijn is bij iedereen anders. We hebben te maken met heel veel verschillende omstandiheden. Omdat ons lichaam zo complex is en de theorie soms voor vragen zorgt bij de mensen geeft Maikel Korbmacher & Timo Arts maandelijks een LIVE training inclusief vraag & anwtoord sessies. Hier kun jij al je vragen stellen m.b.t. jouw pijnklachten, fysiologie, opdrachten of het toepassen van nieuwe skills.

Wij zorgen ervoor dat je online direct verder geholpen wordt en dat je continu blijft werken aan je herstelproces. Het oplossen van jouw pijn zal een kwestie van tijd zijn.

Pijn-reset-club-experts-sessies

Gast Experts

Een “simpele” oplossing voor (chronische) pijn bestaat helaas niet. De belangrijkste factor om pijn te verhelpen is ‘knowledse’. Alleen als je alle kennis in huis hebt kun je jouw brein en lichaam trainen om pijnvrij te worden.

Wij hebben de beste (pijn)specialisten uit de praktijk over alle facetten/domeinen over het verhelpen van pijn in ons netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. De échte specialisten delen hun kennis en cases ongeremd, verdiepend en met de beste tips en trics

Deze sessies zorgen dat je iedere maand direct praktisch aan de slag kunt met concrete handvatten om jouw pijnkachten op te lossen.

Specifieke opdrachten & tools

Wanneer je pijnvrij wilt worden is het belangrijk dat je kennis hebt van het lichaam ‘knowledge is power’. Wanneer we voldoende kennis hebben opgedaan en we begrijpen hoe het systeem werkt moeten we alle tips en tools gaan toepassen. Dit doen we middels opdrachten die je van ons meekrijgt. Doordat we langzaam van onbewust fout naar opbewust goed transformeren gaan we herstellen. We beginnen met kleine veranderingen, zodat het makkelijk en simpel te volgen is en dat het ook geen grote opstakels zijn.

Gaat het even niet? Wij weten hoe moeilijk het soms is, omdat we ervaring hebben met chronische pijn. Wij helpen je er doorheen! Iedereen kan dit, het is eigenlijk heel eenvoudig.

Stimulerende Challenges

In de LIVE sessies zullen wij regelmatig ook een pijn reset challenge organiseren. Ga met ons en de andere leden de uitdaging aan om enorme sprongen met jouw (chronische) pijn of op persoonlijk vlak te maken en verdien toffe prijzen.

Denk aan challenges zoals de Wim Hof (koud douchen), Ademhalings oefeningen, Vasten, Je lichaam reinigen, slaap, hersenen herprogrameren, Kill je emoties, etc. Terwijl je speelt… krijg je beetje bij beetje jouw pijn onder controle!

Korting op Live events op locatie

Een paar keer per jaar geven wij voor onze leden live events. Hier kun je helemaal gratis aan deelnemen. Op onze community kun jij jezelf hiervoor inschrijven. Het motto is wel: ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’.

Als je niet kunt of de events zitten vol geen zorgen. Ook hier worden opnames van gemaakt en deze kun je terug vinden in de online community.

Inclusief opnames

Elke week iets op de planning… dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Het is ons doel om je een diverse agenda te bieden waarin er iedere maand wel een positieve prikkel voor jou is om een stap vooruit te zetten m.b.t. jouw pijn en gezondheid.

Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst bij alle andere cursussen en opnames (hierover straks meer).

Trainers in de Pijn Reset Challenge

Een greep uit de vele pijn experts in de PRC+ ledensite

Lotte Verhoeven

Lotte Verhoeven

Sinds 2014 is zij zich gaan richten op preventie gezondheid en Leefstijlinterventie. Als orthomoleculair therapeut ondersteund zij door middel van adviezen het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Leefstijl patronen doorbreken en veranderen op het gebied van voeding en aanvulling op voeding, beweging, bioritme en slaap, immuunversterking, positieve mindset en ontspanning. 

Rob Henst

Rob Henst

Ik ben mede-oprichter en slaapcoach bij Habit Talk. Hij promoveerde aan de Universiteit van Kaapstad op het gebied van chronobiologie en slaapgezondheid. Daar richtte hij zich voornamelijk op de ontwikkeling van slaapgedragsinterventies ter bevordering van de cardiometabole gezondheid. 

Wiebe Otten

Wiebe Otten

Wiebe Otten (60) leeft al bijna tien jaar met pijn – elke dag, altijd. Hij is Wim Hof instructeur en heeft al honderden mensen met pijn gecoacht. Hij zal gaan vertellen hoe hij zelf met pijn omgaat en wat zijn methode is om pijn onder controle te krijgen. Gerichte tips en oefeningen krijg je mee. 

Kitty Wolf

Kitty Wolf

Kitty Wolf is oprichter van Colonhydroherapie en studeerde af aan de academie voor lichamelijke opvoeding, volgde een gedegen opleiding in de Colonhydrotherapie in Amerika bij de American Institute for Natural Health en in de Neuro Accosiative Conditioning (NAC)-methode van Anthony Robbins en Health Balance.

Tamara de Keijzer

Tamara de Keijzer

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt met ouderen, als geriatrie fysiotherapeut, aan huis en in het verpleeghuis, op herstel- en op verblijfsafdelingen. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan bij de WMO en als docent op de hogeschool fysiotherapie.
Jos Dekker

Jos Dekker

Ik ben sinds mijn afstuderen steeds verder blijven ontwikkelen. Zo heb ik onder andere de volgende cursussen gevolgd over Dry Needling, Medical Taping, Fasciaal Distorsie Model, Mylogenics, Functional Patterns, Triggerpoints Reset Methode en het 6 domeinen model.

??????

??????

Wiebe Otten (60) leeft al bijna tien jaar met pijn – elke dag, altijd. Hij is Wim Hof instructeur en heeft al honderden mensen met pijn gecoacht. Hij zal gaan vertellen hoe hij zelf met pijn omgaat en wat zijn methode is om pijn onder controle te krijgen. Gerichte tips en oefeningen krijg je mee. 

Timo Hans

Timo Hans

Kitty Wolf is oprichter van Colonhydroherapie en studeerde af aan de academie voor lichamelijke opvoeding, volgde een gedegen opleiding in de Colonhydrotherapie in Amerika bij de American Institute for Natural Health en in de Neuro Accosiative Conditioning (NAC)-methode van Anthony Robbins en Health Balance.

Overtuigd? 

Meld je aan!

Pijn Reset Club+
Pijn reset club experts

Pijn Reset Challenge Community

 

Vriendschap en gelijkgestemden verdubbelt vreugde en halveert smart

Onbepert toegang tot onze community

Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack om pijnvrij te worden.

In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van mensen die in hetzelfde ‘schuitje’ zitten als jij. Herkenning doet soms wonderen voor jouw pijnklachten. Binnen het platform vind je alle soorten pijn patiënten.

Het ideale warme bad voor mensen met (chronische) pijn!

Kennis delen

Leer van andere pijn patienten wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op waar je mee bezig bent

Succes delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld. Stap op de bagagedrager!

Samenwerken

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart, samen staan we sterk.

Deel jij binnenkort ook je resultaten in de community van de Pijn Rest Challenge?

Overtuigd?

 

Meld je aan!

Pijn Reset Club plus

Dit krijg je wat leven gaat veranderen!

Pijn Reset Academy

Krijg direct toegang tot al onze webinars en Pijn Reset dieptecursussen (t.w.v. 1179 euro) in de Pijn Reset Club+ Ledensite. Leer met aan de hand van 250+ praktische video’s de fijne kneepjes van alle aspecten van gezondheid en (chronische) pijn. Garandeer jezelf minder pijn, een betere gezondheid, meer geluk en meer vrijheid! Wordt de 2.0 van jezelf.

Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste trends en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze trainingen altijd en overal bekijken.

Video content & artikelen

Wat zijn de voordelen:

 • Wekelijks tips, trics & handvaten middels video’s & artiklen voor zelfbehandeling.
 • Een duidelijke structuur van A-Z. Dus je weet precies waar je aan toe bent
 • Alles is gericht op het 100% natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam
 • Je hebt geen dure behandelingen of medicijnen meer nodig
 • Elke dag iemand beschikbaar die je verder kan helpen
 • Dit zijn high end leerzame en inspirerende video’s die jouw stap-voor-stap begeleiden naar jouw doel.
Videos en artikelen

Vraag- & antwoord sessies

Wat zijn de voordelen:

 • Pijnspecialisten Maikel Korbmacher & Timo Arts geven maandelijks meerdere LIVE vraag & anwtoord sessies.
 • Stel al je vragen m.b.t. jouw pijnklachten, opdrachten en/of challenges
 • Wij zorgen ervoor dat je online direct verder geholpen wordt en dat je continu blijft werken aan je herstelproces.
 • Een stok achter de deur voor als je vastloopt
 • Wij blijven je motiveren zodat je de dingen die moeten gebeuren ook echt blijft volhouden.
Vraag en antwoord sessies

Online Masterclasses

Wat dit product?

 • Alle masterclasses in één online omgeving (levenslang toegang)
 • Altijd de beste content om pijnvrij te worden van (gast) experts!
 • Levenslang update’s van de beste tips & technieken
 • Coaching op verschillende domeinen zoals mindset, ademhaling, stress, pijn, slaap, bewegen, etc.
Online-masterclasses

Pijn Reset Live Events (+Opnamens)

 • Wij geven jaarlijks verschillende live trainingen, cursussen en workshops die jouw (chronische) pijn en/of gezondheid kunnen beinvloeden
 • De beste Pijn & Gezondheid experts uit de praktijk hun inzichten komen delen.
 • Wij nemen dus alle event op en plaatsen deze in onze ledensite. Je hoeft dus niet fysiek altijd aanwezig te zijn. Je kunt alles in je eigen tijd terugkijken.

Als Pijn Reset Club+  lid ontvang je echter de opnames van al onze events altijd gratis in de ledensite.

Pijn Reset Club Events

Extra optie: Telefonisch contact

Waarom en wanneer een telofonische afspraak:

 • Kom jij er even niet uit en wil je nog meer ruggespraak
 • Wil je individueel jouw klachten bespreken
 • Heb je moeite je motivatie vast te houden
 • Wordt vergoed vanuit jouw aanvullende verzekering!
Vraag en antwoord sessies

Ik heb als sportleraar veel cursussen gevolgd maar dit is tot nu wel de leukste cursus die ik ooit heb gevolgt te hebben gevolgd. Ik vindt jullie cursus een verademing. Wat mij opvalt is jullie no nonsens aanpak, eenvoudig taalgebruik geïllustreerd met praktische voorbeelden en waty ik het belangrijkste vindt dat het laagdrempelig is en voor iedereen geschikt.

Frank 

Totale waarde: €9.345,-

De investering voor Pijn Reset Challenge is niet het bovenstaande bedrag. We hebben het beste aanbod gemaakt wat je in Nederland en België kunt vinden op het gebied van online Pijncheck maar we hebben gekozen voor een vorm die toegankelijk is voor iedereen. Maak je er te weinig gebruik van? Of vind je de inhoud niet interessant? Dan kun je stoppen wanneer je wil. Zonder dat je daar duizenden euro’s aan hebt uitgegeven.

Klaar om Pijnvrij te worden? Meld je aan!

Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug ?