Masterclasses

Wil jij meer informatie om jouw pijnklachten beter te begrijpen?

Wij ontwikkelde online masterclasses die jou meer inzicht geven hoe jij jouw pijnklachten kunt oplossen!

Informatieve Masterclasses

Je krijgt informatieve video's (inclusief leesbare versie) die jou een stuk dichter bij een pijnvrij leven brengt.

De content in de video’s bestaan uit de best beschikbare, wetenschappelijk inzichten op het gebied van chronische pijn en een gezonde leefstijl. Deze video’s geven je kennis en inzichten over jouw lichaam en brein en over hoe deze zelf te beïnvloeden.

De volgende onderwerpen zullen in de masterclasses besproken worden:

  • Het 6 domeinen model en pijn
  • DHEA kan stress en pijn wegnemen
  • De basis van bewegen en pijn
  • Het immuunsysteem bij chronische pijn
  • Gewoontes en pijn


Waarom het 6 domeinen model jou kan helpen!

´Ongeveer drie miljoen mensen in Nederland ervaren dagelijks (chronische) pijn. Deze gigantische groep is verantwoordelijk voor een geschat totaal van 20 miljard euro aan medische kosten per jaar. Vaak geven onderzoeken weinig duidelijkheid en behandelingen geen of geen blijvend effect. De medicatie geeft vaak een vertekend beeld en hebben daarnaast veel negatieve bijwerkingen’

Een ‘Quick fix’ methode voor (chronische) pijn bestaat simpelweg niet. Vaak zijn de onderliggende oorza(a)k(en) lang geleden begonnen en is de pijn al een hele tijd aanwezig. Uiteindelijk heeft het tijd nodig en moeten we ZELF de echte oorzaken gaan aanpakken. De oplossing is alleen te vinden in het optimaliseren van het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Jouw lichaam is ALTIJD in staat om zichzelf te herstellen. Wanneer jij aan de juiste ‘knopjes’ draait dan kom je in balans en sta je in je Set-Point. Het resultaat: herstel, meer energie en klachtenvrij!

Coaches & Experts in de Masterclasses

Deze experts gaan jou meer vertellen over een pijnvrij, gezonder en

gelukkiger leven

Ervaringsdeskundige in het omgaan met chronische pijn en zowel privé als zakelijk met behulp van goede gewoontes steeds op zoek naar hoe ik het vandaag nét iets beter kan doen dan gisteren.

Nanette Meertens-Guillaume

Nanette heeft de Physis Academy voltooid die haar verder laat kijken dan de mond. De mond kent vele relaties naar aandoeningen in het lijf, maar is ook het startpunt van het immuunsysteem.

Mijn naam is Timo en ben de oprichter van Physis Academy. Tijdens de 6 domeinen cursus en de Jaaropleiding mag ik mijn twee grootste passies uitdragen. Geloof in jouw herstel!

Zijn fascinatie voor de echte ‘bedoeling’ van mensen met klachten is inspirerend! Daarnaast experimenteert Rob volop met het fenomeen ‘waardebepaling achteraf’. Ontdek zijn waardevolle visie.

Is zich sinds 2014 gaan richten op preventie gezondheid en Leefstijlinterventie. Als orthomoleculair therapeut ondersteund zij door middel van adviezen het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
Promoveerde aan de Universiteit van Kaapstad. Daar richtte hij zich voornamelijk op de ontwikkeling van slaapgedragsinterventies ter bevordering van de cardio-metabole gezondheid. 
Is Wim Hof instructeur, leeft zelf al bijna tien jaar met pijn en heeft al honderden mensen met pijn gecoacht. Hij zal gaan vertellen hoe hij zelf met pijn omgaat en wat zijn methodes zijn om pijn onder controle te krijgen. 
Is fysiotherapeut, manueeltherapeut en expert op het gebied van vitaliteit in de praktijk. Hij zal je meenemen in zijn kijk op fysiotherapie en hoe jij zelf, zonder behandeling weer grip krijgt op jouw eigen lichaam. 
Volgde een gedegen opleiding in de Colonhydrotherapie in Amerika bij de American Institute for Natural Health en in de Neuro Accosiative Conditioning (NAC)-methode van Anthony Robbins en Health Balance.

Is specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van krachtraining en hoe je bewegen effectief kunt inzetten bij (chronische) pijnklachten. 

Volgde meerdere cursussen over Dry Needling, Medical Taping, Fasciaal Distorsie Model, Mylogenics, Functional Patterns, Triggerpoints Reset Methode en het 6 domeinen model en komt hier jullie over vertellen.

Fysiotherapeut met affiniteit voor langdurige revalidaties en chronische pijn. Tevens mede ontwikkelaar van de Pijn Reset Community en voorstander van het stimuleren van het zelf herstellend vermogen.  

Ontdek de Masterclasses

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw pijnklachten? Wij hebben al onze Masterclasses (online trainingen) van de afgelopen jaren opgenomen en gebundeld. Jaarlijks blijven wij trainingen ontwikkelen en worden toegevoegd aan dit product. Zo blijf je altijd up-to-date van de beste informatie om pijnvrij te worden.

BONUS

Altijd up-to-date van de beste Masterclasses!