Gratis masterclass

Wil jij klachtenvrij worden maar vind je het moeilijk om je gewoontes aan te passen?
Ontdek hoe je in kleine stappen kan werken aan een pijnvrij leven!

🗓 maandag 27 februari - 19:30 uur tot 20:30 uur

Heb jij regelmatig moeite om alle goedbedoelde tips en adviezen op te volgen? Sta je regelmatig te stuiteren van de stress en krijg je de chaos in je hoofd niet onder controle waardoor je niet je doelen bereikt?

  • Je eigen (slechte) gewoontes leren herkennen en deze ombuigen naar goede gewoonte
  • Leer hoe je makkelijker dingen kunt integreren in je dagelijks leven zodat je sneller je doelen bereikt. 
  • Leer van mijn verhaal en pas het direct toe
  • Leer hoe je effectief doelen kunt formuleren
  • Creëer een mindset die jou nooit meer in de steek laat
  • Ontdek de sleutel tot succes voor een klachtenvrij leven!
Thomas van de Boogaard

Sinds 2016 heb ik chronische pijn. In mijn zoektocht naar de oorzaak van deze pijn heb ik veel verschillende specialisten gezien en veel verschillende behandelingen en operaties ondergaan. Steeds met weinig tot geen resultaat en geen duidelijke oorzaak voor de pijn.

Het ervaren van pijn en het niet vinden van een oorzaak en een oplossing doet ontzettend veel met je, met name mentaal. De pijn werd de eerste jaren alleen maar erger en uitte zich op steeds meer plekken in mijn lijf: tintelingen in handen en voeten, lage en hoge rugpijn, nekpijn, krachtverlies in mijn rechter been en ga zo maar door.

Mijn gedachte over pijn was destijds nog erg traditioneel: ik heb hier pijn, dus er moet hier iets zitten wat die pijn veroorzaakt. Keer op keer werd er echter geen oorzaak gevonden en eindigde het traject bij een specialist zonder oplossing. “Zit het dan toch tussen mijn oren?”. Het antwoord daarop is volmondig “Ja!”. Daarmee bedoel ik uiteraard geen aanstelleritis, want de pijn is er namelijk wel degelijk. De oorzaak is niet in het weefsel te vinden, maar is te vinden in het brein en het zenuwstelstel.

Vol passie en enthousiasme deel ik op in deze sessie mijn kennis en ervaring met betrekking tot tal van onderwerpen die mij de afgelopen jaren ontzettend geholpen hebben: bewegen, lezen, intermittent fasting, ademhaling, koude training, positief denken, mindfulness en bovenal het ontwikkelen van goede gewoontes!

Deze mensen namen dezelfde weg als Thomas!

Na 30 JAAR geen hoofdpijnklachten meer

Ik woog 150 KG, nu weeg ik 79 en is mijn Crohn en diabetes zo goed als weg

Mijn MS is verbetert, ik squat op één been en slik zelfs geen medicatie meer.

Na 40 JAAR rugpijn vrij! 'Pijn zit in het brein

Tips & adviezen

Wij gaan je online verder helpen

Specialist

Haal jou tips uit dit ervaringsverhaal

Max. 100 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Wat vinden anderen van onze masterclasses

Net een masterclass gevolgd over pijn, super interessant en nu aan de slag met de tips.Deze informatie over pijn heb ik nooit eerder gehoord. Zeker een aanrader!

Marjolein van Gaalen

Marjolein van Gaalen

Ik heb recent een masterclass van ze gevolgd over knieproblemen. Ik moet zeggen een heel duidelijk verhaal. In deze behandelingen heb ik all vertrouwen.

Esther Das-ten Voorde

Masterclass gevolgd omdat mijn dochter van 15 Chronische pijn en Vermoeidheidsyndroom heeft na een burn-out te hebben gehad. Duidelijk verhaal, veel herkenning.!

Daniella Thijssen

Meld je aan via onderstaande knop 'aanmelden' en kies een datum en tijdstip!

Nog meer reacties!

Na het bijwonen van het uitvoerige en zeer informatieve masterclass gevolgd voor het oplossen van (chronische) bil- en heupklachten. Door Maikel en het beantwoorden van mijn vraag m.b.t. mijn klachten, heb ik besloten om eerst grondig MRI-onderzoek te laten doen en daarna de vervolgstappen bepalen.

Gerard van Lottum

Als sportmasseur maak ik veelvuldig gebruik van de website, ook al heb ik de trainingen triggerpointmassage gedaan. De masterclass over dit onderwerp, uitleg middels de filmpjes) en bijgesloten tekst maken de site zeer waardevol en dat heeft effect op de behandeling aan mijn klanten. Top, ik blijf je volgen!

Hans Metselaar

Meld je direct gratis aan! 👇