Gratis online masterclass
Een kniepijn Plan van Aanpak!

In deze Masterclass ga ik je meer vertellen waarom triggerpoints de oorzaken zijn van chronische knieklachten. Daarnaast laat ik je onderliggende oorzaken zien die er voor zorgen dat jouw chronische pijnklachten blijven bestaan.

Aan het eind van de Masterclass geef ik nog een E-Book t.w.v  €19,95 weg. 


Marie Louise had sinds 2015 pijnklachten over heel haar lichaam!

‘Na 6 jaar is Thomas PIJNVRIJ’.

Image description
Image description

Tips & adviezen

Wij gaan je online verder helpen

Specialist

Maikel is de specialist op dit gebied

Max. 100 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!


  • Jouw specifieke plan van aanpak (direct aan de slag)!
  • Alle tools en inzichten om klachten nu en in de toekomst te voorkomen.
  • Welke 6 domeinen je moet aanpakken om tot herstel te komen.
  • Wat pijn precies is en wat je juist niet moet doen als je chronische knieklachten hebt (zelf deed ik dit ook altijd verkeerd)
  • Waarom we NIET alleen fysiek onze spieren moeten aanpakken (de primaire oorzaak).  
  • Waarom je ‘autonome zenuwstelsel’ de oorzaak kan zijn van deze klachten
  • Ontdek waarom wij kunnen helpen! Ook al heeft iemand chronische klachten.

Wat vinden anderen van de masterclass

Net een masterclass gevolgd over pijn, super interessant en nu aan de slag met de tips.Deze informatie over pijn heb ik nooit eerder gehoord. Zeker een aanrader!

Marjolein van Gaalen

Marjolein van Gaalen

Ik heb recent een masterclass van ze gevolgd over knieproblemen. Ik moet zeggen een heel duidelijk verhaal. In deze behandelingen heb ik all vertrouwen.

Esther Das-ten Voorde

Masterclass gevolgd omdat mijn dochter van 15 Chronische pijn en Vermoeidheidsyndroom heeft na een burn-out te hebben gehad. Duidelijk verhaal, veel herkenning.!

Daniella Thijssen
Maikel Korbmacher - Eigenaar Fysiotherapie4all
Al meer dan 12 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen pijnvrij te krijgen.

Ik geloof dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw pijnklachten (op uitzonderingen na natuurlijk)

Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie. Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van PIJN in Nederland.

Meld je aan via onderstaande knop 'aanmelden' en kies een datum en tijdstip!


Nog meer reacties!

Na het bijwonen van het uitvoerige en zeer informatieve masterclass gevolgd voor het oplossen van (chronische) bil- en heupklachten. Door Maikel en het beantwoorden van mijn vraag m.b.t. mijn klachten, heb ik besloten om eerst grondig MRI-onderzoek te laten doen en daarna de vervolgstappen bepalen.

Gerard van Lottum

Als sportmasseur maak ik veelvuldig gebruik van de website, ook al heb ik de trainingen triggerpointmassage gedaan. De masterclass over dit onderwerp, uitleg middels de filmpjes) en bijgesloten tekst maken de site zeer waardevol en dat heeft effect op de behandeling aan mijn klanten. Top, ik blijf je volgen!

Hans Metselaar

Meld je direct gratis aan! 👇