fbpx

De Oplossing Voor Pijn

Blauwdruk naar een pijnvrij leven

Door welke aspecten pijn wordt beïnvloen

De beste tips en tricks om pijnvrij te worden

Ontdek waarom jouw pijn(klacht) niet wordt opgelost

Bekijk het 1e hoofdstuk van mijn boek gratis

Ons ebook is al meer dan 25.000+ keer gedownload!

BONUS: Nu met een gratis videotraining!

Maikel Korbmacher, bedankt voor deze geweldige tip! 🙏 Heb het e-book meteen gedownload en het bevestigt veel van wat ik al weet of vermoed (link met onderdrukte emoties) en legt heel duidelijk uit dat de beperkte zuurstofaanvoer naar zenuwen en spieren zoveel pijn geeft. Logisch ook dat daardoor autonome functies aangetast worden. Ga het zo meteen verder lezen, maar voor deze groep echt een must read!🙌

Els Lion

Mijn missie met dit boek…
Al meer dan 12 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen pijnvrij te krijgen.
Ik geloof dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw pijnklachten (op uitzonderingen na natuurlijk)
Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie en de Pijn Reset Methode. Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van PIJN in Nederland.

Toen ik aan ‘De oplossing voor pijn’ begon had ik niet verwacht dat het zo’n succes zou worden. In eerste instantie was het mijn idee om een simpel ebook te schrijven waarin wij onze filosofie op pijn zouden uitleggen. Uiteindelijk liep dit project door mijn enthousiasme behoorlijk uit de hand. Na jaren van aanpassingen ligt er nu een exemplaar met hierin voor mijn gevoel de beste strategieën en technieken om pijn te verminderen of verhelpen. Met gepaste trots durf ik te zeggen dat dit boek voor iedereen is die pijnvrij en op een gezonde manier wil leven.

Ik vind dat iedereen met (chronische) pijn een pijnvrij leven verdient. Met uiteindelijk als doel dat je weer echt kunt genieten van de dingen die jou gelukkig maken.

Enkele leuke reacties over het boek…

‘Ik heb nog nooit zo naar pijn gekeken. De oplossing voor pijn is echt een aanrader!’

‘Super inspirerend, ga de tips meteen toepassen’

‘De oplossing voor pijn is echt een aanrader’

Ebook downloads

Opleidingen gevolgd

Expert in pijn

Workshops gegeven

De Oplossing Voor Pijn

Blauwdruk naar een pijnrvij leven

boek-De-Oplossing-voor-pijn