Gratis Ebook - De oplossing voor pijn!

Gratis Ebook 

De Oplossing Voor Pijn

  ✅ Door welke aspecten pijn wordt beïnvloed

  ✅ De beste tips en tricks om pijnvrij te worden

  ✅ Ontdek waarom jouw pijn(klacht) niet wordt opgelost

  ✅ Bekijk het 1e hoofdstuk van mijn boek gratis

  ✅ Ontdek mijn blauwdruk naar een pijnvrij leven

  ✅ Ons ebook is al meer dan 25.000+ keer gedownload!

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Download now

Maikel Korbmacher, bedankt voor deze geweldige tip! 🙏 Heb het e-book meteen gedownload en het bevestigt veel van wat ik al weet of vermoed (link met onderdrukte emoties) en legt heel duidelijk uit dat de beperkte zuurstofaanvoer naar zenuwen en spieren zoveel pijn geeft. Logisch ook dat daardoor autonome functies aangetast worden. Ga het zo meteen verder lezen, maar voor deze groep echt een must read!🙌

Els Lion
Maikel Korbmacher - schrijver van het boek

Van elke dag pijn naar 0 pijn

Al meer dan 14 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen pijnvrij te krijgen. 
Door het oplossen van mijn eigen chronische pijn geloof ik dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw pijnklachten. 


Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie, dit boek en de Pijn Reset Methode. Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van PIJN in Nederland.

Toen ik aan ‘De oplossing voor pijn’ begon had ik niet verwacht dat het zo’n succes zou worden. In eerste instantie was het mijn idee om een simpel ebook te schrijven waarin wij onze filosofie op pijn zouden uitleggen. Uiteindelijk liep dit project door mijn enthousiasme behoorlijk uit de hand. Na jaren van aanpassingen ligt er nu een exemplaar met hierin voor mijn gevoel de beste strategieën en technieken om pijn te verminderen of verhelpen. Met gepaste trots durf ik te zeggen dat dit boek voor iedereen is die pijnvrij en op een gezonde manier wil leven.

Ik vindt dat iedereen met (chronische) pijn een pijnvrij leven verdient. Met uiteindelijk als doel dat je weer echt kunt genieten van de dingen die jouw gelukkig maken.

De afgelopen 12 maanden 25.000+ downloads

‘Ik heb nog nooit zo naar pijn gekeken. Dit kan iedereen helpen’


‘Geweldig boek! Zeker voor als je last hebt van (chronische) pijn’

null

‘Echt een eye-opener en zeker de moeite waard om te lezen’

Ontdek de methode om blijvend van je klachten af te komen

  “Lees het eerste hoofdstuk van mijn boek en ontdek waarom jouw (chronische) pijn nog niet is opgelost”


50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Download now